Dit is wanneer we ‘Too Hot To Handle’ seizoen 3 mogen verwachten

Fan van Too Hot To Handle zullen niet heel lang meer moeten wachten op het derde seizoen van de reeks. Netflix heeft op een evenement namelijk ene update gegeven over de lanceerdatum van seizoen drie.

Het tweede seizoen van Too Hot To Handle verscheen enkele maanden geleden op Netflix, maar nog deze winter mogen we het derde seizoen verwachten. Op het Edinburgh TV Festival liet kondigde de streamingdienst namelijk aan dat het derde seizoen van Too Hot To Handle begin 2022 zal verschijnen. Daarnaast kondigde Netflix ook drie nieuwe realityreeksen aan.

Too Hot To Handle seizoen 3

Helemaal nieuw is het nieuws over seizoen drie van Too Hot To Handle niet. We kwamen begin dit jaar al te weten dat Netflix naast het tweede, ook al een derde seizoen besteld had van Too Hot To Handle. Daarnaast kwamen we op een bijzondere manier te weten dat dat seizoen vlak na het tweede werd opgenomen op dezelfde locatie op de Turks- en Caicoseilanden in Centraal-Amerika.

Drie van de deelnemers van het derde seizoen van Too Hot To Handle kregen namelijk een boete toen ze terugvlogen naar het Verenigd Koninkrijk. Het ging om twee verschillende incidenten tijdens dezelfde vlucht. Matthew Mawhinney werd agressief tegenover het vliegtuigpersoneel omdat hij geen alcohol meer kreeg. Twee andere deelnemers, Harry Johnson en Beaux Greenslade, konden dan weer hun handen niet van elkaar houden tijdens de vlucht. Ze hadden hun mondmasker uitgedaan om elkaar te kunnen kussen. Toen het vliegtuigpersoneel hen herhaaldelijk vroeg om hun mondmaskers opnieuw aan te doen, weigerden ze en en werden ook zij agressief tegenover het personeel.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...