‘Toy Story’-spin-off ‘Lightyear’ krijgt nieuwe trailer

Op woensdag 15 juni verschijnt de Toy Story-spin-off Lightyear in de zalen. Die film gaat dieper in op het personage Buzz Lightyear uit de films van Toy Story. Het gaat daarbij niet om het speelgoedfiguurtje, maar wel om de astronaut waarop het speelfiguurtje van Andy gebaseerd is.

Deze zomer keert Toy Story een beetje terug met Lightyear. Deze keer zullen we daarbij niet in de speelgoeddoos van Andy duiken.

Lightyear

Lightyear gaat over de ruimtevaarder waarop het speelgoedpopje van Andy gebaseerd is: de echte Buzz Lightyear. De stem van de astronaut wordt verzorgd door Chris Evans die we in de trailer al uitgebreid te horen krijgen.

In de nieuwe trailer komen we heel wat meer te weten over het plot van de film. Zo krijgen we te zien dat Buzz vertrekt op een missie die eigenlijk maar vier minuten zou duren. Maar er loopt iets mis waardoor Buzz op een vreemde planeet belandt. Daar komt hij z’n commandante Hawtorne (Uzo Aduba) tegen. Al blijkt dat niet zijn commandante te zijn, maar wel haar kleindochter Izzy (Keke Palmer). Buzz is dus niet enkel naar een verre planeet gereisd, maar ook naar de toekomst. Daar moeten Buzz en zijn hilarische robotkat Cox (Peter Sohn) Izzy bijstaan in de strijd tegen een groep kwaadaardige robots.

Naast Chris Evans zijn ook Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez en Isiah Whitlock Jr. te horen in de film.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor Lightyear:

Lightyear verschijnt op woensdag 15 juni 2022 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...