Tweede horrorfilm rond Winnie the Pooh krijgt trailer

Dat de bizarre remake van Winnie the Pooh een vervolg zou krijgen, is al even bekend. Maar nu hebben de makers ook de eerste beelden gedeeld. Net als in de eerste film volgen we een bloeddorstige Winnie the Pooh en Knorretje. Maar ook Teigetje zou nu zijn opwachting maken.

Blood and Honey is goed op weg een cultfilm te worden. Toen vorig jaar werd aangekondigd dat de film eraan kwam, leken er heel wat horrorfans enthousiast. Het was dan ook tot grote verrassing van de makers dat de film op heel wat plekken ook een bioscooprelease kreeg. En hoewel de film slechts een score van 3 procent haalde op Rotten Tomatoes, komt er toch een vervolg.

Horror Pooh

Filmmaker Rhys Waterfield kwam vorig jaar met een slasher-film met twee personages uit de klassieke Winnie the Pooh in de hoofdrol. In Blood and Honey is Christopher Robin van Winnie en Knorretje weggelopen, waardoor de twee geen voedsel meer hebben. Daardoor wordt hun leven compleet omgegooid en gaan ze op zoek naar menselijke prooien om op te eten.

Omdat het verhaal zo bizar leek, werd het al snel een succes. Mensen wilden een bioscooprelease en die kwam er uiteindelijk ook. Ondertussen zijn er horrorversies van nog heel wat andere tekenfilmfiguren aangekondigd, denk maar aan Mickey Mouse en Bambi. Om nog verder in te spelen op het grote succes komt er dus ook een vervolg op Winnie the Pooh: Blood and Honey.

Vervolg

Dat vervolg werd vorige zomer aangekondigd en zou dit jaar verschijnen. Een exacte releasedatum is er nog niet en ook over een release in de bioscoop is nog niets bekend. Maar toch kregen we wel al de eerste trailer voorgeschoteld.

De sequel kon rekenen op een hoger budget en dat lijken de makers te hebben geïnvesteerd in een kettingzaag voor Winnie. Daarnaast keert ook Knorretje terug en lijkt ook een nieuw personage zijn intrede te maken. “Het goede ding aan tijgers is dat ze nooit stoppen met jagen”, klinkt het uit de mond van nieuwe aanwinst Teigetje.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 verschijnt later dit jaar.

Meer
Lees meer...