Horrorfilm ‘Winnie the Pooh’ vanaf volgende week in de bioscoop te zien

De meesten kennen Winnie the Pooh en zijn vriendjes uit de verhalen van schrijver A.A. Milne. Later volgden ook de animatiereeks en de live action-versie Christopher Robin over Winnies beschermer Janneman Robinson. Maar deze keer gaat het een volledig andere richting uit met het Disneyverhaal, want er komt namelijk een horrorfilm van uit. Die film zal ook tijdelijk bij ons te zien zijn in selecte bioscopen.

Winnie the Pooh en Knorretje die niet langer gelukkig zijn en dan maar besluiten om op menselijke prooien te jagen? Het lijkt een onmogelijk scenario, maar toch komt het eraan. Filmmaker Rhys Waterfield werkte namelijk aan een slasher-film met de twee personages in de hoofdrol. Winnie the Pooh: Blood and Honey is al sinds de bekendmaking een grote hit en voor de fans is er dus goed nieuws: hij zal ook in België te zien zijn vanaf 16 februari.

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Wie aan Winnie the Pooh denkt, die denkt aan zijn liefde voor honing en al zijn vrienden. Maar dat is in de nieuwste versie van het verhaal allesbehalve het geval. In Winnie the Pooh: Blood and Honey gaat de beer namelijk op zoek naar menselijke prooien. In een eerder interview met Variety liet regisseur Waterfield alvast weten hoe het verhaal er zal gaan uitzien.

“Pooh en Knorretje worden slechteriken”, klinkt het. “Christopher Robin is van hen weggelopen en ze hebben geen voedsel meer om van te leven. Hun leven wordt compleet omgegooid.” Daarna zullen de twee dus op zoek gaan naar menselijke prooien om op te eten. In hetzelfde interview vertelt regisseur Waterfield ook over het feit dat hij de film niet te serieus neemt. “Het is geen Hollywoodproductie. We moeten er zelf ook de humor van inzien, want dit is echt te gek voor woorden.”

De film is vanaf volgende week te zien in de verschillende Kinepolis-filialen in België. Op donderdag 16 februari kan je de film bekijken tijdens de Kinepolis Horror Nights.

Bekijk de trailer van Winnie the Pooh: Blood and Honey hier:

Meer
Lees meer...