Horrorfilm ‘Winnie the Pooh’ krijgt bloederige eerste trailer

De meesten kennen Winnie the Pooh en zijn vriendjes uit de verhalen van schrijver A.A. Milne. Later volgden ook de animatiereeks en de live action-versie Christopher Robin over Winnies beschermer Janneman Robinson. Maar deze keer gaat het een volledig andere richting uit met het Disneyverhaal, want er komt namelijk een horrorfilm van uit. Daarvan zijn vandaag de eerste beelden gedeeld.

Winnie the Pooh en Knorretje die niet langer gelukkig zijn en dan maar besluiten om op menselijke prooien te jagen? Het lijkt een onmogelijk scenario, maar toch komt het eraan. Filmmaker Rhys Waterfield werkte namelijk aan een slasher-film met de twee personages in de hoofdrol. Of die film Winnie the Pooh: Blood and Honey ook in België te zien zal zijn, is niet bekend. Maar de eerste trailer ziet er alvast veelbelovend (en een beetje bizar) uit.

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Wie aan Winnie the Pooh denkt, die denkt aan zijn liefde voor honing en al zijn vrienden. Maar dat is in de nieuwste versie van het verhaal allesbehalve het geval. In Winnie the Pooh: Blood and Honey gaat de beer namelijk op zoek naar menselijke prooien. In een eerder interview met Variety liet regisseur Waterfield alvast weten hoe het verhaal er zal gaan uitzien.

“Pooh en Knorretje worden slechteriken”, klinkt het. “Christopher Robin is van hen weggelopen en ze hebben geen voedsel meer om van te leven. Hun leven wordt compleet omgegooid.” Daarna zullen de twee dus op zoek gaan naar menselijke prooien om op te eten. In hetzelfde interview vertelt regisseur Waterfield ook over het feit dat hij de film niet te serieus neemt. “Het is geen Hollywoodproductie. We moeten er zelf ook de humor van inzien, want dit is echt te gek voor woorden.”

En die humor is ook terug te zien in de eerste trailer. Daarin zien we voor het eerst het uiterlijk van de hoofdpersonages en de sfeer van de film. Die is op z’n minst gezegd bizar te noemen, maar misschien daarom zal de film wel werken. Wanneer en of Winnie the Pooh: Blood and Honey ook in België te zien zal zijn, is niet bekend.

Bekijk de trailer van Winnie the Pooh: Blood and Honey hier:

Meer
Lees meer...