Horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ krijgt vervolg (met meer budget en een nieuw personage)

De ietwat bizarre film Winnie the Pooh: Blood and Honey krijgt een tweede film. Die zal in de loop van volgend jaar al uitkomen. De eerste film behaalde een gigantisch lage score, maar toch is er nu dus een vervolg in de maak. Daar was al even sprake van, maar daarvoor zouden de makers nu ook op een hoger budget kunnen rekenen.

Blood and Honey is goed op weg een cultfilm te worden. Toen vorig jaar werd aangekondigd dat de film eraan kwam, leken er heel wat horrorfans enthousiast. Het was dan ook tot grote verrassing van de makers dat de film op heel wat plekken ook een bioscooprelease kreeg. En hoewel de film slechts een score van 3 procent haalde op Rotten Tomatoes, is er nu toch een vervolg in de maak.

Daarvoor zullen de makers meer budget hebben en dat zou al resulteren in het feit dat we Winnie op zijn moordronde zullen aantreffen met een kettingzaag. Ook een ander personage zou zijn intrede maken.

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Winnie the Pooh en Knorretje die niet langer gelukkig zijn en dan maar besluiten om op menselijke prooien te jagen? Het lijkt een onmogelijk scenario, maar toch is het werkelijkheid. Filmmaker Rhys Waterfield werkte namelijk aan een slasher-film met de twee personages in de hoofdrol. Winnie the Pooh: Blood and Honey was nog voor zijn release al een groot succes. Het was dan ook geen verrassing dat de film ook in de bioscoop verscheen.

In Blood and Honey is Christopher Robin van Winnie en Knorretje weggelopen, waardoor de twee geen voedsel meer hebben. Daardoor wordt hun leven compleet omgegooid en gaan ze op zoek naar menselijke prooien om op te eten.

Tweede film

Enkele weken na de release van de film, kwam het nieuws dat er een vervolg zou komen. Dat zou in 2024 verschijnen, maar zal iets anders worden aangepakt. Er is namelijk meer budget voor regisseur Waterfield en de zijnen. Zo zou het budget maar liefst vijf keer groter zijn dan dat van de eerste film.

Nu weten we ook wat er met dat budget staat te gebeuren. Zo zou Winnie in de volgende film met een kettingzaag rondlopen en zo op zoek gaan naar slachtoffers en eten én zou Tijgetje wel eens zijn intrede kunnen maken. Of dat ook echt het geval zal zijn, valt af te wachten.

(Her)bekijk hier de trailer voor Winnie de Pooh: Blood and Honey:

Meer
Lees meer...