Usher geeft meer uitleg over afwezigheid Justin Bieber tijdens halftime show Super Bowl

De afwezigheid van Justin Bieber tijdens de halftime show van Usher op de Super Bowl blijft veel mensen beroeren. Beide zangers hebben namelijk al langer een goede relatie, maar toch was Justin Bieber niet een van de vele gasten die op het podium verschenen. “Hij is met andere zaken bezig”, heeft Usher daar nu zelf over gezegd.

De Kansas City Chiefs hebben vorig weekend in Las Vegas de 58ste Super Bowl gewonnen nadat ze in de verlengingen afrekenden met de San Francisco 49’ers. Naast een sportief hoogtepunt van het NFL-seizoen, is de Super Bowl de laatste jaren ook uitgegroeid tot veel meer dan dat. Zo zijn er uiteraard de vele dure advertenties vol celebrity’s én een hoogstaande halftime show.

Justin Bieber en Usher

Die halftime show werd dit jaar verzorgd door Usher. Hij kwam uiteraard niet alleen, want het is de laatste jaren de gewoonte geworden om heel wat gastartiesten mee te pakken. Zo verschenen ook onder andere Alicia Keys, H.E.R., will.i.am, Lil Jon en Ludacris naast Usher op het podium. Daarbij dus geen Justin Bieber, hoewel die een lange voorgeschiedenis heeft met Usher.

“Het is op dit moment gewoon met andere zaken bezig, en dat begrijp ik. Maar we hebben wel een kort gesprek gehad. Wij gaan in de toekomst iets anders doen. Ik neem hem niets kwalijk”, zei Usher daar nu zelf over op de podcast The Breakfast Club. Daar zei de zanger ook dat hij nog heel wat andere namen had gecontacteerd die ook geweigerd hebben.

@breakfastclubam

🚨 #Usher opens up on the #SBLVIII rumors surrounding #JustinBieber and #ChrisBrown 🥩! Tap in 🔊 ➡️Listen live on Monday for the full interview on the 🆓 @iheartradio app! #TheBreakfastClub

♬ original sound – The Breakfast Club
Meer
Lees meer...