Vechtscène tussen Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan in ‘The Iron Mask’

The Iron Mask
Universal Pictures

Twee acteurs die je ’s nachts niet alleen wil tegenkomen delen het scherm. Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan staan beide bekend om hun vechtscènes in actiefilms, iedereen weet dat ze geen doetjes zijn. Maar in 2020 verschijnt er een film waarin ze het tegen elkaar opnemen: The Iron Mask.

De film is al sinds vorig jaar te zien in China, onder de naam Viy 2. Volgens de trailer zou hij 10 april in Europa moeten verschijnen. Het is een vervolg op The Forbidden Kingdom/Viy, verschenen in 2014. Het verhaal staat in het teken van een Britse ontdekkingsreiziger die van Rusland naar China reist. De film speelt zich af in de 18e eeuw en is deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Om er nog wat extra pit in te steken, zijn er ook draken, zwarte magie en bloeddorstige koningen in de film te zien.

Netflix

Deze film is nog niet te bekijken, maar op Netflix staan ook wel wat toppers met de steracteurs. Zo kan je de Terminator: Genisys herbekijken of The Expendables. Eind 2019 is ook Maggie verschenen met Schwarzenegger in de hoofdrol. Ook Jackie Chan valt nog te bezichtigen in klassiekers als Rush hour, drunken master en young tiger.

Gesponsorde artikelen