Villa van ‘BTS In The Soop’ staat op Airbnb voor 7 dollar, maar enkel voor één gelukkige

Wie er altijd van droomde om in de voetstappen van BTS te treden, kan dat binnenkort misschien doen. Via Airbnb kan je namelijk voor een spotprijs een nachtje boeken in de villa van BTS In The Soop. Maar er is wel een addertje onder het gras. De villa is namelijk maar één nacht beschikbaar voor één wel heel gelukkig duo.

Fans van BTS kennen ongetwijfeld de villa van BTS In The Soop. In het tweede seizoen van de reeks trok BTS naar een villa die speciaal voor hen ontworpen was. En nu kan ook jij een nachtje verblijven in de villa. Alles wat je daarvoor nodig hebt is 7 dollar (6,91 euro) en al het geluk van de wereld.

In The Soop-villa

Begon je bij het kijken van BTS In The Soop zelf al te dromen van een nachtje in de rustgevende villa? Dan kan die droom binnenkort misschien werkelijkheid worden. Want je kan via Airbnb binnenkort een nacht boeken in de enige echte BTS In The Soop-villa.

De villa is gelegen middenin de natuur in het centraal gelegen PyeongChang in Zuid-Korea. Zoals je al in de reeks kon zien, is de villa uitgerust met een zwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een grote keuken en een tennisveld. Op Airbnb staat ook te lezen dat de karaokemachine een groot aantal nummers van BTS zal bevatten.

Maar er is meer: wie in de villa verblijft, zal namelijk ook kunnen genieten van catering. Die zal zorgen voor de favoriete maaltijden van de zeven leden van BTS. En dat alles kan je krijgen voor de belachelijk lage prijs van 7 dollar (6,91 euro).

7 dollar

Ja, je leest het goed. Een nachtje in de gigantische In The Soop-villa kost je amper 7 dollar. Dat bedrag is uiteraard een knipoog naar de zeven leden van BTS (en hun matching tattoos). Betaalbaar is het dus zeker, maar het wordt absoluut niet makkelijk om het te boeken. De villa is namelijk maar één nacht beschikbaar en daarna gaan de deuren weer dicht.

Eén heel gelukkig duo zal dus één nacht kunnen verblijven in de villa. Wie z’n kans wil wagen om een nacht in de villa te kunnen verblijven, zal daarvoor wel vroeg moeten opstaan. De advertentie gaat namelijk open op dinsdag 2 augustus om 4 uur ’s nachts Belgische tijd. Je zal dan via deze website de villa kunnen boeken (als je snel genoeg bent, natuurlijk).

Wie naast het nachtje in de villa grijpt, kan misschien wel nog terecht in de villa van het eerste seizoen van BTS In The Soop. Ook die is namelijk te vinden op Airbnb. Al betaal je daar wel minstens 904 euro voor één nacht.

Meer
Lees meer...