‘Violent Night’ met David Harbour als gewelddadige Kerstman krijgt trailer

Het is oktober en dat betekent dat het aftellen naar de kerstdagen kan beginnen. En bij kerstdagen horen uiteraard ook kerstfilms. Naar goede gewoonte verschijnen er dit jaar weer een aantal nieuwe. Een opvallende nieuwe kerstfilm is Violent Night met David Harbour in de hoofdrol.

We kennen David Harbour natuurlijk vooral als Jim Hopper uit Stranger Things, maar in Violent Night krijgen we hem in een heel andere gedaante te zien. Hij speelt daarin namelijk de Kerstman, al is het niet helemaal de Kerstman die we gewend zijn.

Violent Night

Met een titel als Violent Night weet je natuurlijk dat je geen normale kerstfilm moet verwachten. Het gaat dus niet om kinderen die de kerstman ontmoeten of een romantisch verhaal dat zich afspeelt tijdens de feestdagen. In Violent Night zien we een Kerstman die zich voorbereid op z’n drukste werkdag van het jaar, maar die draait helemaal anders uit dan hij verwacht had.

De Kerstman komt terecht bij een rijke familie die net op dat moment gewelddadig overvallen wordt. Als goedhartig man helpt hij de familie. En dat is wanneer de film een heel andere wending krijgt. Het wordt een actiefilm waarin we de Kerstman zien vechten tegen de overvallers. Daarbij gebruikt hij onder andere bommen, messen en een hamer.

De opvallende kerstfilm is vanaf vrijdag 2 december 2022 te zien in de bioscopen in de Verenigde Staten. Bij ons zal de film dan waarschijnlijk al op woensdag 30 november verschijnen.

Bekijk hier de trailer voor Violent Night:

Meer
Lees meer...