‘Stranger Things’-cast deelt bloopers van seizoen 4: Bekijk ze hier

Afgelopen weekend organiseerde Netflix zijn jaarlijks Tudum-evenement. Daar deelde de streamingdienst heel wat nieuwe beelden en releasedata van komende series en films. Maar ook voor fans van series die al een tijdje uit zijn, waren er leuke nieuwtjes. Zo deelde de cast van Stranger Things de bloopers van hun laatste seizoen.

Het is al twee maanden geleden dat Stranger Things seizoen 4 uitkwam op Netflix. Ondertussen werken de makers aan de scenario’s voor een vijfde en laatste seizoen, maar daarvoor beginnen de opnames pas volgend jaar. Dat betekende ook meteen dat de cast van de serie geen nieuwe scènes kon laten zien tijdens Tudum. Maar de acteurs hadden wel een andere verrassing mee, namelijk de bloopers.

Stranger Things 4

Het hoofdstuk Stranger Things 4 lijkt nu volledig voorbij. Na de release in mei en juli zorgde de serie voor een grote hype. Kate Bush’ Running Up That Hill kreeg een nieuw leven, Metallica complimenteerde acteur Joseph Quinn met zijn gitaarskills en de nieuwe slechterik Vecna staat nu ook in ons geheugen gebrand.

Die hype lijkt nu stilaan uit te doven. Tijdens het Tudum-evenement van Netflix afgelopen weekend, deelde de cast ook de allerlaatste beelden van het seizoen. Die kwamen er in de vorm van bloopers. Op de volgende nieuwe beelden zal het nog een tijdje wachten zijn, want de opnames voor seizoen 5 beginnen pas volgend jaar. Wanneer dat seizoen zal verschijnen, valt dus nog af te wachten.

Bloopers

Tot die tijd kunnen we de nieuwe bloopers dus bekijken. Daarin zijn vooral veel versprekingen te zien, lijkt het Upside Down een plek te zijn waar veel wordt gestruikeld én is er een bepaalde collega waarbij acteur Gaten Matarazzo (Dustin) zich niet serieus kan houden.

Ook Maya Hawke (Robin) en Joe Keery (Steve) hadden moeite met één specifieke scène. “Ik kan niet wachten tot ze een mash-up maken van wij die honderd keer boobies zeggen”, vertelt Hawke. Waarna de video, jawel, een mash-up maakt.

Bekijk de bloopers van Stranger Things 4 hier:

Op zoek naar een nieuwe reeks? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...