Vrijdag eerste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ op VTM

Na de audities, knockouts en battles staan nu de liveshows van The Voice van Vlaanderen voor de deur. Vanaf vrijdag 7 mei om 20.40 uur live te zien op VTM

De audities, knockouts en battles zitten erop, het is nu tijd voor het echte werk. De vijftien overgebleven kandidaten moeten het beste van zichzelf geven om een plaats in de finale te veroveren. Voor het eerst zal coach Laura Tesoro in de rode draaistoelen zitten. Naast haar zitten coaches Niels Destadsbader, Tourist LeMC, Natalia en Koen Wauters.

Mats zeker van Team Laura

De voorbije weken kwamen kandidaten bij Laura Tesoro terecht die niet door andere coaches werden meegenomen. Mats is alvast zeker van een plaatsje in het team van Laura Tesoro. Hij won zijn stek omdat hij de wildcard van de Q-luisteraars won. Wie de andere kandidaten uit team Laura zijn, weten we nog niet. Dat kan je vrijdagvoormiddag exclusief te weten komen in een extra aflevering van The Voice Comeback Stage op VTM GO.

Vrijdag al vijf kandidaten naar huis

Team Laura mag met haar kandidaten de liveshow beginnen. Dan volgen Niels, Tourist, Natalia en Koen. Met één nummer moet elke kandidaat zowel zijn coach als de kijker thuis weten te overtuigen. Eén teamlid wordt door zijn coach meteen naar de volgende ronde gestuurd, de kijker stuurt zijn of haar favoriet door via een stemming. Voor één van de teamleden stopt het avontuur dus morgenavond. Vanaf de derde liveshow, waar nog zeven kandidaten aan deelnemen, telt enkel nog de stem van televisiekijkend Vlaanderen.

Hosts An Lemmens en Sean Dhondt zullen de liveshows in goede banen leiden en staan achter de schermen klaar voor de kandidaten en hun achterban. Zangeres Camille Dhont komt tijdens de eerste liveshow langs met haar allereerste solosingle ‘Vuurwerk’.

Dit zijn de teams voor de liveshows:

  • Team Niels: Tobe, Sinay en Nanou
  • Team Tourist: Ilias, Nisrine en Thomas
  • Team Natalia: Grace, Annelies en Simon
  • Team Koen: Robin, Jill en Joke
  • Team Laura: Mats, ???, ???

Bekijk hier nog eens de finalisten:

Meer
Lees meer...