VTM lanceert VTM GO+: Maandelijkse bijdrage om reclame te vermijden en series vooraf te bekijken

Vier jaar na de lancering van VTM GO, kiest VTM ervoor om enkele vernieuwingen door te brengen op de app. Zo is er vanaf nu ook VTM GO+. Daarmee kunnen fans van de zender tegen een maandelijkse bijdrage hun favoriete programma’s zonder reclame bekijken. Daarnaast zijn er nog enkele andere voordelen.

Nu je ook de reclames bij een opgenomen programma niet langer kan doorspoelen, heeft VTM GO een oplossing gelanceerd. Het komt vanaf vandaag namelijk met VTM GO+, waar je ongelimiteerd en zonder reclame alle VTM-programma’s kan (her)bekijken. Ook enkele nieuwe films en buitenlandse series zullen daarop te zien zijn. VTM GO+ kost 4,95 euro per maand.

VTM GO+

Enkele jaren geleden moesten alle programma’s nog worden opgenomen, maar de laatste tijd heeft zo goed als elke zender zijn eigen online platform. Op die platformen kan je alle series en shows van die bepaalde zender herbekijken. Zo hebben VRT 1, Canvas en Ketnet de app VRT MAX, kan je programma’s als De Mol en Viva La Feta terugkijken op GoPlay én staan alle programma’s van VTM op VTM GO.

Zowel VTM GO als GoPlay rekenen als commerciële zenders natuurlijk vooral op reclameblokken. Maar daar heeft VTM nu iets op gevonden. Voor 4,95 euro per maand, of 3,95 euro bij een jaarabonnement, kan je je nu namelijk abonneren op VTM GO+. Daarmee kan je de volledige catalogus van de app zonder reclame bekijken, krijg je sommige programma’s al een week op voorhand te zien én kan je ook titels downloaden voor onderweg.

Belangrijke stap

De innovatie is voor algemeen directeur Dirk Lodewyckx alvast een zeer belangrijke stap. “Onze kijkers kiezen helemaal zelf waar en wanneer ze een programma willen zien. De snelheid waarmee zij die nieuwe manier van kijken omarmd hebben, is echt opmerkelijk en was ook voor ons best verrassend. Met de lancering van VTM GO+ willen we onze kijkers nu een volgende innovatie aanbieden en nog meer aan het stuur zetten van hun eigen kijkervaring”, vertelt hij.

Meer
Lees meer...