VTM zoekt bouwblunders voor nieuw programma ‘De Perfecte Bouw’

VTM werkt aan een nieuw bouwprogramma en zoekt daarvoor kandidaten. Het gaat om een programma dat de naam De Perfect Bouw kreeg en mensen wil helpen die in het verleden te maken hebben gekregen met bouwblunders. Of het nu je eigen schuld is of niet, wie hulp wil bij zijn bouwproblemen kan zich nu inschrijven.

Bouw- en huisprogramma’s blijven razend populair. Zo lokte recent het derde seizoen van Huis Gemaakt op VTM weer heel wat kijkers. Verder is er uiteraard ook nog onder andere Blind Gekocht en Extreme Makeover Vlaanderen op Play4 en Ons huis/nieuw huis op VRT 1. Momenteel zoekt Bart Appeltans ook al deelnemers voor een nieuw huizenprogramma op VTM.

De Perfecte Bouw

Maar VTM komt later met nog een ander nieuw (ver)bouwprogramma. De zender lanceerde namelijk een oproep voor kandidaten voor De Perfecte Bouw. “Kunnen wij het bouwen? Helaas, meestal niet”, klinkt het daar.

“Wij zoeken de grootste flaters, gênantste inschattingsfouten en meest hilarische bouwblunders. Moet je een acrobaat zijn om naar het toilet te kunnen, werd er niet nagedacht over stopcontacten en draaien al je deuren naar de verkeerde kant open? Schrijf je dan nu in voor De Perfecte Bouw en toon Vlaanderen hoe het niet moet”, gaat de oproep verder.

VTM zoekt zowel mensen die zelf iets over het hoofd hebben gezien, als mensen die een huis hebben gekocht waar niet alles even goed gemaakt is. Voel je je geroepen? Meld je dan hier aan op de website van VTM.

Meer
Lees meer...