Walt Disney World deelt kotszakjes uit bij nieuwe attractie omdat die “te heftig is”

Voor sommige mensen zijn rollercoasters de hel. Maar de nieuwe rollercoaster in Walt Disney World in Florida zou zo heftig zijn dat het personeel kotszakjes uitdeelt bij de uitgang. En die worden massaal gebruikt, want zelfs mensen die normaal tegen alles kunnen, zouden al misselijk geworden zijn.

In elk pretpark is er wel één attractie die je als bezoeker draaierig of misselijk maakt. Maar in Walt Disney World staat die attractie al bijna vast. Een nieuwe rollercoaster in het themagebied Epcot zou namelijk zo heftig zijn dat het personeel aan de uitgang kotszakjes uitdeelt. Dat schreef een bezoeker op Twitter.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind

De attractie in kwestie is de nieuwe rollercoaster Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Die is pas sinds 27 mei open, maar zorgt al voor heel wat reacties op sociale media. De coaster zou namelijk zo heftig zijn dat er extra werknemers worden ingezet om aan de uitgang kotszakjes uit te delen.

De Cosmic Rewind zou een combinatie zijn van de Space Mountain en de Rock ‘n’ Roller Coaster, die ook in Disneyland Parijs te vinden is. Maar de nieuwe versie van de attracties zou wel een pak heviger zijn. Disney-blog Inside The Magic liet weten dat de coaster 360 graden ronddraait en daarbij ook nog eens verschillende keren gelanceerd wordt.

En die combinatie zou dus bij een groot aantal bezoekers voor misselijkheid zorgen. “De attractie is nog geen week open, maar toch klagen mensen al over hoe misselijk ze zijn geworden”, klinkt het. Daarnaast verwijst de blog naar een tweet van een man die toegeeft dat hij even moest bekomen van zijn bezoekje aan de attractie. “Heel wat mensen nemen een zakje aan de uitgang … en ik snap het. Ik zat op de eerste rij en ben nog steeds niet bekomen”, stond er te lezen. De vraag is nu of Disney binnenkort geld zal beginnen vragen voor de kotszakjes aan de uitgang.

Bekijk hier een aantal tweets over de nieuwe attractie:

Meer
Lees meer...