Disneyland Parijs opent deze zomer Avengers Campus

Eindelijk is het zover! Op 20 juli 2022 opent Disneyland Parijs zijn Avengers Campus. Daarmee treedt het in de voetsporen van Disneyland Californië, die vorig jaar zijn campus al opende. In het themagebied zullen fans kunnen genieten van nieuwe originele attracties, Avengers-standbeelden, een splinternieuw hotel én optredens van hun favoriete superhelden.

Deze zomer komen de Avengers eindelijk naar Europa. Nadat Disneyland een paar jaar geleden al had aangekondigd dat het een gigantische Avengers Campus ging openen, is het nu echt bijna zover. Op 20 juli opent het pretpark de deuren van het Marvel-themagebied.

Avengers Campus

Het Marvel Cinematic Universe is populairder dan ooit. En dat weet ook Disneyland Parijs. Na de films Infinity War en Endgame worden fans verwend door Marvel Studios. Sinds vorig jaar verschijnt er bijna maandelijks een nieuw project op Disney+ of in de bioscoop. Redenen genoeg dus voor Disneyland om de Avengers naar het pretpark te brengen.

In Disneyland Californië is de Avengers Campus er al een tijdje, maar in Parijs is het themagebied nu ook bijna klaar. Op 20 juli 2022 is er de grote opening, waarna fans kunnen genieten van een volledig Avengers-park. In dat park zijn o.a. nieuwe eetstandjes die verwijzen naar films, attracties, shows van hun favoriete superhelden en nog veel meer.

In bestaande video’s van het themagebied in Californië, is al te zien dat alles tot op de puntjes is uitgewerkt. Zelfs de acteurs die de Avengers spelen, lijken enorm op de originele personages. En ook de eetmogelijkheden komen recht uit de films en series. Al is de kans groot dat de personages in Parijs natuurlijk Frans zullen spreken, waardoor de gelijkenissen minder treffend zullen zijn.

Avengers Campus in Disneyland Parijs opent op 20 juli 2022.

Meer
Lees meer...