Walter White, Jesse Pinkman en Tuco Salamanca keren eenmalig terug in ‘Breaking Bad’-achtige reclamespot voor Super Bowl

Walter White (Bryan Cranston), Jesse Pinkman (Aaron Paul) en Tuco Salamanca (Raymond Cruz) uit Breaking Bad zijn eenmalig opnieuw van onder het stof gehaald. De drie acteurs kruipen namelijk opnieuw in hun iconische rol voor een reclamecampagne van chipsmerk PopCorners.

Het laatste seizoen van Breaking Bad dateert ondertussen al van tien jaar geleden. Daarna kregen we in 2019 wel nog de film El Camino: A Breaking Bad Movie, waarin Bryan Cranston en Aaron Paul opnieuw hun wereldbekend personage speelden. Toen klonk het dat dat de laatste keer zou zijn, maar dat blijkt nu niet helemaal te kloppen.

Super Bowl

PopCorners wist het duo – samen met Raymond Cruz – namelijk te overhalen om hun rollen toch nog eens te spelen. PopCorners is een chipsmerk dat een soort Doritos-achtige chips op de markt brengt die gemaakt zijn van maïs en oven baked zijn. Om reclame te maken voor hun nieuwe, zevende smaakvariant white cheddar lanceert het bedrijf een grote campagne. Die zal uiteindelijk uitmonden in een reclamespot tijdens de Super Bowl op zondag 12 februari.

Die campagne begon met korte teasers twee weken geleden en heel wat posts op Instagram. Begin deze week kwam PopCorners dan met een spot van één minuut, waarin we voor het eerst ook Tuco te zien krijgen. Een korte versie daarvan van 30 seconden zal uiteindelijk tijdens de Super Bowl getoond worden.

Bekijk hier de reclamespots van PopCorners:

Meer
Lees meer...