Left Right
scrollTop top

‘WandaVision’ krijgt een officiële releasedatum


WandaVision Releasedatum
© ‘WandaVision’ verschijnt op 15 januari 2021 – Marvel

Goed en slecht nieuws voor Marvel-fans die ongeduldig op de komst van WandaVision zaten te wachten. Het goede nieuws is dat de serie ein-de-lijk een officiële releasedatum heeft gekregen. Het slechte nieuws is dat die datum in 2021 valt. Vanaf 15 januari zal elke week één aflevering van WandaVision op Disney+ verschijnen.

Het is Marvel zelf dat de releasedatum van WandaVision bekendmaakte. Dat deed de studio met een soort bewegende poster van de reeks. We zien een televisie, met daarop een beeld van Wanda (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). Maar die tv en dat beeld veranderen constant mee met de tijd.

De bewegende poster:

WandaVision

WandaVision is de eerste serie in het MCU, het Marvel Cinematic Universe. Toen de plannen over de reeks bekend raakten, zou die de tweede in het rijtje worden, na The Falcon and the Winter Soldier. Maar door de coronacrisis is die serie uitgesteld, en verschijnt WandaVision dus als eerste.

We moeten wel nog een dikke twee maanden geduld hebben voor we de eerste aflevering van WandaVision kunnen bekijken. Die verschijnt op 15 januari op streamingplatform Disney+. Daarna verschijnt elke week een nieuwe aflevering.

Na Avengers: Endgame

Eind september lost Marvel de officiële trailer van WandaVision. Daarin zien we hoe Wanda en Vision zich settelen in een huis in een buitenwijk. De gebeurtenissen in de sitcom-achtige reeks spelen zich af na die in Avengers: Endgame. Maar wat die precies inhouden, daar is Marvel heel stil over.

WandaVision verschijnt vanaf 15 januari 2021 op Disney+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update