Left Right
scrollTop top

‘Orange Is The New Black’-actrice vervoegt cast ‘WandaVision’


WandaVision
© WandaVision

WandaVision verschijnt nog dit jaar op Disney+. Het is dus niet zo verrassend dat we steeds meer over de Marvel-serie te weten komen. Het recentste nieuws: Orange Is The New Black-actrice Jolene Purdy speelt ook mee.

In Orange Is The New Black kregen we Jolene Purdy als Stephanie Hapakuka te zien. Zij was personage in het vierde en vijfde seizoen van de reeks. Welke rol de Amerikaanse precies vertolkt in WandaVision is nog niet bekend.

Jolene Purdy

Jolene Purdy Orange Is The New Black
Jolene Purdy als Stephanie Hapakuka in ‘Orange Is The New Black’

Het is entertainmentwebsite Deadline die met het nieuws komt, in een artikel over een andere rol die Jolene Purdy binnenkort zal spelen. Het gaat om een rol in de HBO-miniserie The White Lotus. In het artikel van Deadline staat te lezen dat de actrice net de opnames van WandaVision achter de rug heeft.

Hoe haar personage heet, is nog niet bekend. Wel is ondertussen geweten dat het om een recurring role gaat. Dat wil zeggen dat we de actrice dus verschillende keren zullen kunnen spotten in WandaVision. Jolene Purdy is ook bekend van onder andere The Magicians en Under the Dome.

WandaVision-trailer

De Marvel-serie met Elizabeth Olsen en Paul Bettany in de hoofdrollen, verschijnt nog dit jaar op Disney+. Marvel is naar goede gewoonte heel karig met informatie, maar loste wel al een trailer van WandaVision. Al zorgde die vooral voor extra vraagtekens bij fans.

WandaVision verschijnt in december op Disney+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…