Dit is wat we al weten over ‘Knives Out 3’

Het is alweer een tijd geleden dat Netflix met de tweede Knives Out-film kwam. Ondertussen wordt er al druk gespeculeerd over de derde film en daarbij zijn ook al heel wat bekende namen genoemd. De laatste dagen lijkt die castlijst alsmaar meer vorm te krijgen. Het is nu nog wachten op officiële bevestiging.

De allereerste Knives Out kwam er in 2019. Dan maakten fans voor het eerst kennis met de iconische detective Benoit Blanc (Daniel Craig). Drie jaar later, in 2022, verscheen Glass Onion: A Knives Out Mystery. Ook die film was opnieuw een groot succes.

Het was geen grote verrassing toen Netflix aankondigde dat er nog een nieuwe film zou komen. Daar kwam lang geen nieuws over, maar afgelopen weekend maakte regisseur Rian Johnson eindelijk de titel bekend: Wake Up Dead Man. Maar ook over de castleden wordt ondertussen al druk gespeculeerd.

Lindsay Lohan en Tom Hardy

In de voorbije twee films zagen fans al heel wat bekende namen de revue passeren. Denk daarbij maar aan onder andere Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis en Christopher Plummer in de eerste film en Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista en Madelyn Cline in de tweede.

Ook voor de nieuwe Wake Up Dead Man zou regisseur Rian Johnson aan een indrukwekkende castlijst werken. Er is nog geen officiële castlijst, maar volgens verschillende bronnen zijn heel wat bekende acteurs in onderhandeling over een rol. Het zou gaan om onder andere Lindsay Lohan (The Parent Trap, Mean Girls), Tom Hardy (Peaky Blinders, Venom), Cailee Spaeny (Priscilla, Civil War) en Josh O’Connor (Challengers). Of het viertal ook echt te zien zal zijn, valt af te wachten.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery zou in 2025 verschijnen op Netflix.

Meer
Lees meer...