WayV komt naar Europa met fanmeetingtour

De Chinese boyband WayV, die een sub-unit is van NCT, komt naar Europa. Het gaat om de Europese tak van hun fanmeetingtour ‘Phantom’. Vijf van de zes leden van de groep zullen afreizen naar Londen en Parijs. WinWin zal er niet bij zijn.

Fans van de Chinese boyband WayV moeten binnenkort in Parijs en Londen zijn. De groep komt namelijk naar deze twee Europese steden met hun fanmeetingtour ‘Phantom’.

WayV

Het is lang stil geweest rond de Chinese subunit van NCT, WayV. In augustus 2021 werd Lucas net voor de release van zijn nummer Jalapeño met YangYang op non-actief geplaatst. De andere leden van de groep waren later wel nog te zien in NCT 2021, met alle actieve leden van NCT.

In december 2022 verscheen er dan eindelijk een nieuwe EP van WayV, zonder Lucas, die op dat moment nog steeds op non-actief stond. De EP kreeg de naam ‘Phantom’ en vormde de langverwachte terugkeer van de groep (opnieuw zonder Lucas). Recent kwam het nieuws dat Lucas de groep definitief verlaat. Dat betekent dat WayV nu officieel zes leden telt met de Chinese Kun, de Thaise Ten, de Chinese WinWin, de Chinese Xiaojun, de Chinese Hendery en de Taiwanese YangYang. Vijf van hen zullen deelnemen aan de fanmeetingtour, die volgende maand naar Europa trekt.

Fanmeetingtour ‘Phantom’

De fanmeetingtour werd afgetrapt in Seoul in Zuid-Korea op 11 februari. Daarna reisde de groep al naar de Filipijnen, Thailand en Indonesië. In de komende weken zal de tour verdergaan in Hongkong, Singapore en Europa.

De Europese stops zijn Londen en Parijs. WayV zal zo te zien zijn in Londen in Eventim Apollo op 8 juni 2023. Drie dagen later, op 11 juni 2023, zal de groep neerstrijken in La Seine Musicale in Parijs. Tickets zijn te koop via de websites van Eventim Apollo (Londen) en La Seine Musicale (Parijs).

Bekijk hier de videoclip van het nummer Phantom van WayV:

Meer
Lees meer...