De week in ‘Boer zkt Vrouw’: Keuzemomenten, een romantische trip en heel wat dates

De zoektocht naar de liefde bij de boeren gaat zondag in Boer zkt Vrouw verder. Daarbij zitten de zeven boeren in verschillende fases van die zoektocht. Zo moeten er bij de ene belangrijke keuzes gemaakt worden, terwijl de anderen nog volop aan het daten zijn.

Omdat er dit seizoen maar liefst zeven boeren hopen de liefde te vinden via Boer zkt Vrouw staat er iedere week wel iets te gebeuren. Voor zowel Sanne als Niels wordt het alvast een belangrijke week, want zij staan voor het finaal keuzemoment. Sanne kiest daarbij tussen Boris en Robin, terwijl Niels de keuze heeft tussen Sylvie en Astrid.

Robbe en Bert

Robbe maakte in het verre Zweden vorige week al zijn definitieve keuze, door Branko over Joffrey te kiezen. Door die keuze heeft de 29-jarige Robbe nu eindelijk tijd om de zes jaar jongere Branko goed te leren kennen. De twee deelden al een kus, maar kunnen – nu ze maar met twee meer zijn – op romantische trip gaan. Daar kan de liefde volop beleefd worden.

Bij Bert is het nog lang zover niet. De 28-jarige vlasser maakt zich klaar voor zijn laatste van vier dates. Deze keer gaat hij op stap met de 27-jarige Melissa uit Harelbeke.

Martijn

Bij Martijn staan er zelfs twee dates op de agenda. De Limburger had al enige tijd af te rekenen met spanningen op zijn boerderij en stuurde daarom Lynnsie naar huis. Op zijn boerderij verblijven met Chrissy en Lisanne dus nog twee vrouwen. Die laatste neemt Martijn mee naar haar erf in het Nederlandse Limbricht. Daar wordt Martijn meteen voorgesteld en zijn mogelijk toekomstige schoonouders.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...