‘Westworld’ seizoen 4 krijgt eerste teaser en releasedatum

Goed nieuws voor de fans van de serie Westworld, want HBO Max heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven. De reeks zal vanaf 26 juni 2022 op de streamingdienst te zien zijn. Dat betekent dat het iets later ook bij ons op Streamz zal verschijnen. Uit de eerste beelden is alleszins al af te leiden dat het zeer spannend zal worden.

Na twee jaar hebben Westworld-fans eindelijk weer iets om naar uit te kijken. Streamingdienst HBO maakte namelijk zonet bekend dat het vierde seizoen op 26 juni uitkomt. Dat deden ze aan de hand van een eerste korte en mysterieuze teaser. De nieuwe afleveringen zullen rond dezelfde periode ook bij ons op Streamz te zien zijn.

Westworld

De serie Westworld is al sinds 2016 een van de meest interessante reeksen van de voorbije jaren. Het raakt heel wat maatschappelijke en relevante thema’s aan en zorgt ervoor dat die thema’s op een absurde manier toch bespreekbaar worden. Het verhaal volgt het reilen en zeilen in Westworld, een soort themapark waar alles tot op de puntjes is ontwikkeld.

Je kan er doen wat je wil, inclusief moorden plegen en je als varken gedragen. Er zullen geen gevolgen aanhangen, want je betaalt er genoeg geld voor. Alles is er voorgeprogrammeerd en alles staat in functie van jouw Wilde Westen-verhaal.

Vierde seizoen

Het klinkt als een knotsgekke serie, en dat is het ook een beetje. Maar toch kon de reeks al op heel wat positieve reacties en prijzen rekenen. Ondanks de populariteit moesten fans wel twee jaar wachten op dit nieuwe, vierde seizoen. Maar nu is het dus eindelijk zover, want vanaf 26 juni zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn. Onder andere acteurs Thandiwe Newton en Evan Rachel Wood keren terug, maar wat er precies te gebeuren staat, is nog niet geweten. De eerste teaser ziet er wel alvast veelbelovend uit.

Bekijk de eerste teaser van Westworld hier:

Meer
Lees meer...