HBO lost teaser met alle series en films voor 2022: Nieuwe beelden ‘House of the Dragon’, ‘Westworld’ en ‘His Dark Materials’

HBO heeft een teaser gelost voor alle nieuwe reeksen en films die volgend jaar naar de streamingdienst HBO Max komen en de series die een volgend seizoen krijgen. In de teaser krijgen we zo nieuwe beelden te zien van de aankomende seizoenen van onder andere Westworld, His Dark Materials en Barry. Maar we krijgen ook een nieuwe blik op de eerste Game of Thrones-spin-off House of the Dragon.

Er komt volgend jaar heel wat moois van HBO. We wisten al dat het tweede seizoen van Euphoria verschijnt in januari, maar ook de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon komt volgend jaar uit. Daarnaast komen er ook nieuwe seizoenen van de reeksen Westworld, His Dark Materials, Barry en The Nevers.

Nieuwe series op HBO Max in 2022

De tijden dat Netflix een monopolie had op het streamen van films en series liggen duidelijk achter ons. Met Disney+ en HBO Max zijn er namelijk grote concurrenten bijgekomen. De series van die laatste zijn bij ons te bekijken via Streamz en wie een abonnement heeft op die streamingdienst kan in 2022 heel wat moois verwachten. Het begint natuurlijk al op 1 januari (2 januari bij ons) met Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Zo verschijnt in 2022 eindelijk de eerste spin-off van Game of Thrones. In House of the Dragon zal dieper ingegaan worden op de geschiedenis van de familie Targaryen. Daarnaast mogen we ook Pretty Little Liars: Original Sin verwachten, een spin-off van de populaire reeks Pretty Little Liars. Ook nieuw is de reeks Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty over de basketbalploeg de LA Lakers en hun opmars in de jaren 80. The Time Traveler’s Wife wordt dan weer een nieuwe reeks gebaseerd op het gelijknamige boek dat eerder al verfilmd werd. En met Gremlins: Secrets of the Mogwai krijgt HBO ook een nieuwe animatiereeks. Tot slot krijgen we in 2022 ook de spin-off van The Suicide Squad, Peacemaker met John Cena in de hoofdrol te zien op HBO max.

Nieuwe seizoenen

Daarnaast krijgen heel wat series op HBO Max in 2022 een nieuw seizoen. Het gaat daarbij in de eerste plaats om het tweede seizoen van Euphoria. Dat verschijnt al op zondag 9 januari 2022 op HBO Max en is vanaf maandag 10 januari te zien bij ons op Streamz.

De teaser bevestigt ook al de komst van het vierde seizoen van Westworld, maar ook tweede seizoenen voor The Nevers, The Flight Attendant en Raised by Wolves. Barry en His Dark Materials zijn dan alweer toe aan hun derde seizoen. Ook de reboot van Gossip Girl krijgt volgend jaar een nieuw seizoen.

Films

Tot slot komen er ook verschillende nieuwe films naar HBO Max. In de eerste plaats gaat het om populaire films die al in de zalen verschenen zijn, maar die exclusief te zien zullen zijn op de streamingdienst, zoals Free Guy, The Last Duel en F9: The Fast Saga. Daarnaast zijn er ook nieuwe films, de Warner Bros. streaming exclusives. Het gaat daarbij om een remake van House Party, een nieuwe versie van Father of the Bride, Kimi van Steven Soderbergh en Moonshot met Cole Sprouse en Lana Condor.

Veel krijgen we van die nieuwe series en films in de teaser van HBO nog niet te zien, aangezien alles in minder dan twee minuten gepropt werd. Maar één ding is zeker: het belooft een mooi jaar te worden voor HBO Max.

Bekijk hier de teaser voor de HBO-releases van 2022:

https://youtu.be/YRA9sw0SkPs
Meer
Lees meer...