Left Right
scrollTop top

‘Why Women Kill’ vanaf 21 oktober op VIJF: classy crimeserie van ‘Desperate Housewives’-bedenker


Why Women Kill VIJF
© VIJF

Scenarist Marc Cherrykeert na het succesvolle programma Desperate Housewives terug met een spannende, nieuwe productie. De hoofdingrediënten van Why Women Kill: verschillende decennia en drie verschillende vrouwen. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis en proberen elk op hun eigen manier om te gaan met bedrog en verraad. Why Women Kill is vanaf nu elke woensdag om 20.35 uur te zien op VIJF.

Het succes van de huisvrouwen op Wisteria Lane in Desperate Housewives kennen we allemaal, maar Marc Cherry zijn comeback Why Women Kill belooft nog adembenemender te worden.

Beth Ann Stanton is tevreden als huisvrouw in 1963 totdat ze hoort over de ontrouw van haar man, socialite Simone Grove ontdekt de homoseksualiteit van haar derde man en begint haar eigen affaire met een jongere man in 1984. Hoewel ze een open huwelijk hebben in 2019, wordt de relatie van advocate Taylor Harding op de proef gesteld wanneer zij en haar man zich aangetrokken voelen tot dezelfde vrouw. Ondanks het feit dat hun maatschappelijke rol in de loop van de decennia is veranderd, leidt de reactie van elke vrouw op de ontrouw ertoe dat ze het leven van een ander nemen.

(The Crown seizoen 5 cast verder: Dominic West als Prins Charles?)

Bekende vrouwencast

VIJF

De hoofdrollen in de show worden vertolkt door enkele bekende gezichten waaronder Lucy Liu. De veelgeprezen actrice speelde zes seizoenen lang mee in Elementary als Dr. Joan Watson. Lucy speelt de rol van Simone Grove.

Ginnifer Goodwin is te zien als Beth Ann Stanton.  We kennen Ginnifer vooral van haar rollen in Big Love en Once Upon a Time. Kirby Howell-Baptiste neemt de rol van Taylor Harding voor haar rekening. Ze speelde al mee in de bekende tv-serie The Good Place.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938