Left Right
scrollTop top

Wie is Hakim Chatar uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en waar kan je hem van kennen?


Wie is Hakim Chatar uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en waar kan je hem van kennen?

Hakim Chatar is een van de deelnemers van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maar de meesten kennen hem enkel als “de broer van Faisal”. Hakim doet uiteraard wel wat meer dan “de broer van” zijn, dus hier zijn een paar dingen waar je Hakim van kan kennen. 

De Slimste Mens ter Wereld heeft dit jaar heel wat BV’s waarvan je in eerste instantie misschien niet beseft dat je ze kent. Maar je kan Hakim wel degelijk kennen, en wel van verschillende dingen.

“De broer van Faisal”

We kunnen er niet omheen, Hakim is natuurlijk de broer van Faisal Chatar. Die kennen we vooral als een van de resident dj’s van Studio Brussel, maar ook als side-kick uit De Ideale Wereld.

Verder is Faisal ook samen met Ella Leyers, dochter van Jan en zus van Olga. Die laatste bracht het er enkele seizoenen geleden wel heel goed vanaf in De Slimste Mens ter Wereld. Dus zal Hakim wel een paar tips van z’n schoonzus gekregen hebben.

Canvas

Dj

Wie soms uitgaat in het Gentse kan Hakim daar ook al eens tegen het lijf zijn gelopen. Hij is daar namelijk vaak te vinden als dj. Soms draait hij plaatjes samen met z’n broer Faisal, maar soms doet hij dat ook solo onder de naam Kifesh, wat in Marokkaanse jongerentaal ‘hoezo’ betekent.

Hakim is dan ook een Limburger, geboren in Lommel, met Marokkaanse roots. Al op jonge leeftijd droomde hij ervan om dj te worden. Uiteindelijk moest hij gaan bijklussen als afwasser om zijn eerste draaitafels te kopen en zo op 17-jarige leeftijd z’n eerste stapjes te zetten in de dj-wereld.

Humo

Naast z’n dj-carrière kan je Hakim kennen uit de filmpjes van het weekblad Humo. Hij bracht deze zomer voor het magazine verslag uit vanop de weide van Rock Werchter. Maar hij draaft er ook op in andere filmpjes. Zo trok hij eerder dit jaar als een volleerde patser – inclusief joggingpak – naar het autosalon om er een ‘Johnnybak’ te vinden. Bekijk de hilarische video hier.

Zin gekregen om zelf De Slimste Mens ter Wereld te worden? Dan vind je hier het bordspel.Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899