Wij zoeken durvers zonder telefoonvrees, maar mét een pak lef

Heb jij een flinke portie lef, geen last van telefoonvrees en zin om maandelijks je loon te verdubbelen? Dan ben jij ongetwijfeld de telesales die wij zoeken. Bij MediaNation zijn we namelijk dringend op zoek naar extra saleskrachten die voor merken zoals newsmonkey, Newsweek en Business AM de ene deal na de andere willen binnenhalen. Klinkt als iets voor jou? Lees dan vooral verder.

MediaNation is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig mediabedrijf. Het is onze ambitie om voor onze lezers en surfers geloofwaardige informatie en inspiratie te  geven rond onder andere business, gezondheid en reizen, en onze partners op vlak van print en digitaal een 360° media-aanbod aan te bieden dat hen toelaat om hun merk te positioneren via brand- en native advertising.  

In dit sterk groeiende medialandschap willen we onze salesactiviteiten versterken. Samen met je collega’s zal je het hart vormen van het telesalesteam dat  zich focust op koude prospectie voor de B2B-markt.  

Wat is de uitdaging?  

Je bent een ware jager. We winden er geen doekjes om. Als Inside Sales bij MediaNation ben je mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille en omzetgroei. Targets, intensief cold callen en beoogde resultaten schrikken jou dus niet af. Dankzij je doortastende prospectie is je pipeline steeds gevuld. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, het beheer en het  onderhoud van je klantenportefeuille.  

Je spreekt digitaal. Bannering, display ads, native advertising, … In een zowel print als digitale omgeving kan je moeiteloos navigeren in de wereld van je prospecten. Je luistert naar hun noden en kan meteen inspelen op gerichte behoeften. Je staat in  voor de commercialisatie en je adviseert potentiële klanten bij het uitwerken van hun  digitale vraagstukken.  

Hoe vertaalt zich dat in de dagelijkse werking?  

 • Je verzamelt markt- en bedrijfsinformatie en brengt die commercieel in kaart;
 • Je benadert zelfstandig en proactief jouw persoonlijk klantenportfolio;
 • Je tracht de behoeftes van jouw klant te signaleren tijdens je telefonische klantgesprekken en weet dankzij je commerciële mindset omzetgroei te  realiseren; 
 • Je fungeert als commercieel aanspreekpunt voor de klant; 
 • Je legt alle activiteiten omtrent de status van accounts en voortgang vast in ons CRM-systeem Teamleader.  

Jouw profiel  

 • Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht;
 • Als goede luisteraar weet je geduld op te brengen om de prospect aan het woord te laten en zo authentiek in te spelen op de noden van de potentiële klant;
 • Uiteraard ben je ook communicatief sterk. Je salespitch vertellen kan je  moeiteloos in het Nederlands en/of Frans;
 • Met je commerciële flair spot je verkoopkansen in een oogwenk;
 • Je beschikt over een goede dosis durf;
 • Kwalitatieve customer service draag je hoog in het vaandel.

Wat mag je van ons verwachten?  

Binnen MediaNation kom je terecht in een ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in Antwerpen wordt je  uitvalsbasis.  

In ruil voor je gedreven inzet, krijg je van ons een boeiende en afwisselende functie als Inside Sales met een aantrekkelijk verloningspakket met vaste én variabele verloningselementen.  

Klaar voor een nieuwe uitdaging?  

Stuur dan je motivatiebrief en CV door naar vacature@gmgroup.be. Good luck! En hopelijk tot snel! 

Meer
Lees meer...