‘Wonka’: Nieuwe promoclip toont een zingende Timothée Chalamet

Binnen minder dan een maand kan je gaan kijken naar Wonka in de cinema. Die film zal op heel wat manieren anders zijn dan de vorige bewerkingen van het boek Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl. Zo zouden we deze keer opnieuw meer liedjes te horen krijgen en dat kan je nu al kort horen in een nieuwe promoclip van Wonka.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat Warner Bros. aankondigde dat Timothée Chalamet de rol van een jonge Willy Wonka zou spelen in Wonka. Die film is een prequel en vertelt het verhaal van Willy op weg naar zijn status als ‘snoepjeskoning’.

Wonka zou, in vergelijking met Charlie and the Chocolate Factory uit 2005, ook opnieuw meer muziek bevatten. In een nieuwe promoclip horen we zo Timothée Chalamet een klassieker zingen uit Willy Wonka & the Chocolate Factory met Gene Wilder uit 1971. Hij brengt namelijk zijn versie van Pure Imagination en lijkt daarmee nu al bij veel fans een nostalgische snaar te raken.

Wonka

Wonka wordt geregisseerd door Paul King (Paddington) en is een nieuwe herwerking van Charlie and the Chocolate Factory van schrijver Roald Dahl. Maar deze keer gaat het dus niet over de jonge Charlie, maar wel over de directeur van de chocoladefabriek zelf: Willy Wonka. We volgen een jonge ambitieuze Willy die op zoek is naar het perfecte recept voor een succesvol bedrijf. Daarvoor zal hij ook een snuifje magie gebruiken. Dat alles gaat jammer genoeg ook gepaard met wat mindere momenten.

Bekijk hier de clip uit Wonka:

Wonka is vanaf woensdag 13 december te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...