‘Wonka’ krijgt nieuwe trailer … met Timothée Chalamet en een Oompa Loompa

De release van de langverwachte film Wonka komt steeds dichterbij. Daarom heeft Warner Bros. Pictures een nieuwe trailer gelost. Daar zien we deze keer niet alleen Timothée Chalamet als Willy Wonka, maar ook heel veel beelden van Hugh Grant als Oompa Loompa.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat Warner Bros. aankondigde dat Timothée Chalamet de rol van een jonge Willy Wonka zou spelen in Wonka. Die film is een prequel en vertelt het verhaal van Willy op weg naar zijn status als ‘snoepjeskoning’. In een nieuwe trailer van Wonka zien we naast Chalamet nog heel wat andere castleden kort aan het werk.

Hugh Grant

Naast al deze gewone mensen zijn er uiteraard ook Oompa Loompa’s te zien in Wonka. De belangrijkste daarvan zal vertolkt worden door Hugh Grant. Op die casting kwam eerder al kritiek van dwergacteurs, maar in de nieuwe trailer van Warner Bros. Pictures zien we hoe Grant zijn rol alvast met verve vervuld.

Wonka wordt geregisseerd door Paul King (Paddington) en is een nieuwe herwerking van Charlie and the Chocolate Factory van schrijver Roald Dahl. Maar deze keer gaat het dus niet over de jonge Charlie, maar wel over de directeur van de chocoladefabriek zelf: Willy Wonka. We volgen een jonge ambitieuze Willy die op zoek is naar het perfecte recept voor een succesvol bedrijf. Daarvoor zal hij ook een snuifje magie gebruiken. Dat alles gaat jammer genoeg ook gepaard met wat mindere momenten.

Bekijk de trailer van Wonka hier:

Wonka is vanaf woensdag 13 december te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...