‘Wonka’ met Timothée Chalamet krijgt officiële trailer

Op de release van de langverwachte film Wonka is het nog wachten tot de kerstperiode, maar vandaag deelde Warner Bros. alvast de officiële trailer. Daarin krijgen we eindelijk een blik op de Willy Wonka van acteur Timothée Chalamet en zien we hoe hij zijn weg probeert te vinden in de wereld van de snoepwinkels.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat Warner Bros. aankondigde dat Timothée Chalamet de rol van een jonge Willy Wonka zou spelen in Wonka. Die film is een prequel en vertelt het verhaal van Willy op weg naar zijn status als ‘snoepjeskoning’. Ondertussen komt de release dichterbij, dus is het tijd voor een allereerste trailer. Daarin zien we naast Chalamet ook onder andere Rowan Atkinson (Mr. Bean) en Olivia Colman (The Crown).

Wonka

De nieuwe film wordt geregisseerd door Paul King (Paddington) en is een nieuwe herwerking van Charlie and the Chocolate Factory van schrijver Roald Dahl. Maar deze keer gaat het dus niet over de jonge Charlie, maar wel over de directeur van de chocoladefabriek zelf: Willy Wonka.

Het nieuwe verhaal focust op de geschiedenis van Willy en de zoektocht naar zichzelf en het perfecte recept voor een succesvol bedrijf. In de eerste trailer zien we alvast hoe hij op zoek gaat naar nieuwe smaken op onbewoonde eilanden, hoe hij anderen aanzet om hem te helpen en hoe hij (letterlijk) op magische wijze een oplossing lijkt te vinden.

Wat volgt is een succesverhaal waarbij iedereen fan lijkt te zijn van zijn chocolade en snoep. Maar dat succes gaat natuurlijk gepaard met een paar minder aangename gevoelens en uitdagingen. In de trailer zien we ook alvast een muzikale scène waarbij iedereen lijkt te dansen op een groot marktplein.

Bekijk de trailer van Wonka hier:

Meer
Lees meer...