“You just got Krissed” is een nieuwe hype op TikTok, maar wat betekent het?

Er is een nieuwe hype op TikTok. Vergeet dansjes en uitdagingen, want deze hype draait volledig rond Kris Jenner. Veel TikTokkers gebruiken nu namelijk een oude video van Jenner om andere gebruikers te “krissen”.

Kris Jenner heeft een glansrol op TikTok te pakken. De realityster is namelijk overal op de app te vinden in de vorm van “You just got Krissed“-video’s. In die video’s worden geruchten aangehaald, waardoor gebruikers naar de TikTok blijven kijken. Op het einde is een dansende Kris Jenner te zien, wat wil zeggen dat je beetgenomen bent en de video vol onwaarheden zit.

Nieuwe hype

De laatste jaren is het fenomeen van random video’s aan het einde van andere filmpjes plakken nogal in de mode. Vooral Never Gonna Give You Up van Rick Astley was daarin ontzettend populair. De videoclip van het nummer werd bijgevolg na de meest serieuze nieuwsfeiten en belachelijkste filmpjes geplakt, om zo de kijker beet te nemen. Die hype werd uiteindelijk de rickroll genoemd.

Maar nu is het aan Kris Jenner om in Astleys voetstappen te treden. De realityster is nu namelijk het gezicht van de nieuwe roll-hype op TikTok. Die wordt de “You got Krissed”-hype genoemd. Wanneer je “gekrissed” wordt, betekent dat dat de video die je zonet op TikTok zag onjuiste info gaf.

Dansje

In zo’n video’s krijg je eerst een roddel te zien, waarover je meer zou willen weten. Om die reden blijf je naar de TikTok kijken in de hoop meer info te krijgen. Maar die info komt er niet, want in de plaats daarvan krijg je een dansende Kris Jenner te zien. Daarmee wil de persoon die de TikTok postte zeggen dat je bent beetgenomen en de info in de video niet echt klopt.

De beelden van de dansende Kris Jenner komen uit een YouTube-video die Kylie en Kendall Jenner tien jaar geleden postten. In die video zie je hoe de volledige familie danst op Lady Marmalade van Christina Aguilera. Op TikTok gaat het om een versnelde versie.

Bekijk hieronder een compilatie van TikToks:

Meer
Lees meer...