Left Right
scrollTop top

YouTube kondigt vierdelige openhartige docureeks ‘NikkieTutorials: Layers of Me’ aan


NikkieTutotials Layers Of Me YouTube
© YouTube

YouTube heeft zojuist een nieuwe YouTube Original aangekondigd. In NikkieTutorials: Layers of Me kan je vier afleveringen lang zien wie Nikkie de Jager echt is. De populaire YouTubester werd voor de docureeks 2,5 jaar gevolgd en toont een unieke inkijk in haar persoonlijke leven.

Het gaat Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials de laatste jaren voor de wind. De 26-jarige Nederlandse heeft op haar YouTube-kanaal al 13,7 miljoen abonnees.

Daarnaast wist ze bij haar tweede deelname ook de Nederlandse Wie Is De Mol? te winnen en mag ze voor het Eurovisiesongfestival een online reeks maken. Binnenkort krijgt Nikkie op de Nederlandse zender NPO 3 zelfs haar eigen televisieprogramma Make-Up Cup.

Tegenslagen

Toch was het niet allemaal rozengeur en maneschijn voor NikkieTutorials. Zo was begin dit jaar door chantage gedwongen om haar grootste geheim te delen. Daarnaast was ze ook het slachtoffer van een gewapende overval.

Ook in het verleden kreeg NikkieTutorials te maken met heel wat zware tegenslagen. Zo werd ze als kind vaak gepest en verloor ze op jonge leeftijd haar broertje Mikai.

Vanaf 28 december

Dat alles zal te zien zijn in de nieuwe vierdelige docureeks NikkieTutorials: Layers of Me. Die is gemaakt door filmmaker Linda Hakeboom, een van Nikkies beste vriendinnen. Op maandag 28 december verschijnt de eerste aflevering op YouTube. De andere afleveringen volgen de weken erna telkens op maandag. Met een premium account kan je meteen de hele reeks zien.

Bekijk de trailer van NikkieTutorials: Layers of Me


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636