Zuid-Koreaanse horrorreeks ‘Sweet Home’ krijgt twee extra seizoenen op Netflix

De Zuid-Koreaanse horrorreeks Sweet Home krijgt nog minstens twee seizoenen. Het eerste seizoen van de horrorreeks verscheen in december 2020 op Netflix en werd gesmaakt door het publiek. Zo haalde het bijna een jaar voor het succes van Squid Game al de top 10 in 70 landen.

Zuid-Koreaanse series zijn duidelijk populair op Netflix. Eerder deze week gaf de streamingdienst al officieel groen licht voor het tweede seizoen van Squid Game en ook zombiereeks All of Us Are Dead krijgt een vervolg. Nu volgt ook het nieuws dat de horrorreeks Sweet Home een tweede én derde seizoen krijgt.

Sweet Home

In Sweet Home volgen we de jonge Cha Hyun-soo (Song Kang) die na een familiedrama verhuist en voor de eerste keer alleen gaat wonen. Maar al snel wordt zijn wereld opnieuw door elkaar geschud en deze keer niet enkel die van hem. De wereld krijgt namelijk te maken met een monsterpandemie die als doel heeft de volledige wereldbevolking uit te roeien. 

Het eerste seizoen van Sweet Home verscheen in december 2020 op Netflix en werd al snel een succes. De reeks werd zo de eerste van Zuid-Koreaanse bodem die de top drie in de Verenigde Staten haalde. Daarnaast haalde het eerste seizoen van Sweet Home ook de top 10 in 70 landen, waarvan acht keer de eerste plaats. En dat is voldoende voor Netflix om nog twee nieuwe seizoenen van de reeks te bestellen. Wanneer de nieuwe seizoenen van Sweet Home zullen verschijnen, is nog niet geweten.

Bekijk hier de aankondiging van het tweede en derde seizoen van Sweet Home:

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Sweet Home:

Ben je nog op zoek naar een nieuwe serie om te volgen? Neem dan een kijkje in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...