11 gore dingen die je doet als je alleen bent

Ooit al zo’n moment gehad waarop je dacht: mocht iemand mij nu zien, zou ik de rest van mijn dagen slijten met een knalrood hoofd en eeuwig zwetende pollekes? Een kleine troost: je bent niet de enige die zijn me-time invult met gore handelingen die je nooit in het openbaar zou doen. 

1. Snottebellen smullen

Thinkstock

Er is geen zakdoek in de buurt en de inhoud van je neusgaten neemt ongekende proporties aan, wat doe je: je snot laten opstijven tot de stengels uit je neus schieten of anticiperen door je snottebellen uit je neus te vissen en heerlijk op te smullen? Zeker weten dat je stiekem wel eens voor de tweede optie kiest. Maar niet voor je eerst grondig hebt gecheckt of toch zeker niemand kijkt.

Toch niet zoveel honger? Dan kan je je snot ook gewoon zijn gangetje laten gaan…

2. Communiceren vanop de wc-pot

Shutterstock

Geen plaats zo ideaal om sms’jes te versturen en mailtjes te beantwoorden als op je wc-pot. “Mijn gesprekspartners moesten het eens weten”, lach je in jezelf terwijl de gedachte aan hun reactie de werking van je kringspieren alleen maar bevordert.

Let wel op: een ongelukje is snel gebeurd.

3. Kruimels van de grond eten

Thinkstock

Niets zo hatelijk als je eten op de grond laten vallen terwijl er zich in je mond een hele waterval ontwikkelt. Tenzij er natuurlijk niemand in de buurt is en je de restanten doodleuk van de grond kan rapen en alsnog naar binnenspelen. Smakelijk!

4. Chocopot likken

Shutterstock

Omdat choco nog duizend keer beter smaakt als je het rechtstreeks met je vingers uit de pot kan halen. Maar owee als je iemand anders hierop betrapt. Hetzelfde geldt voor van de fles drinken.

5. Let’s get naked

Omdat een vrije dag pas compleet is als je helemaal in je nakie lekker languit in je bed kan liggen terwijl je de meest glamoureuze/flatterende posities ooit aanneemt. Uiteraard wijkt je computer geen meter van je goddelijke lijf zodat je ondertussen schaamteloos kan surfen. Afronden doe je met een spetterend naaktdansje in de living.

6. Lipvelletjes eten

Shutterstock

Niets zo irritant als een lip die begint te vervellen. Tot je doorhebt dat het topentertainment is om de minieme velletjes er een voor een met je tanden af te scheuren. En sabbelen maar! 

7. Trompetorkest houden

Thinkstock

In het gezelschap van anderen doe je er alles aan om scheetjes te vermijden, maar zodra je in je eentje bent, laat je het windspektakel zijn volle gang gaan. Zijn het niet de luide trompetgeluiden die je de slappe lach bezorgen, doet de gigantische stank dat wel. Of de hilarische bubbeltjes als je in bad zit…

8. Vettige foodmixen maken

Van salami met een dikke laag choco tot pindakaas met zalm, geen combinatie te vies om jouw smaakpapillen te verwennen. Opdat kotsende mensen jouw eetlust niet zouden verstoren, ben je gelukkig slim genoeg om je gekke voedselcombinaties te bewaren voor tijdens je eenzame momenten. Tenzij je Joey Tribbiani heet natuurlijk.

9. Deo als camouflagemiddel

Thinkstock

Omdat je de tel wel eens durft kwijt te raken als het op wassen aankomt, maak je gretig gebruik van je reukorgaan om de (on)draagbaarheid van je kleding in te schatten. Niet het resultaat waarop je hoopte? Dan maar wat deo spuiten om de stank te camoufleren.

10. Vuile borden hergebruiken

Thinkstock

Wat als de propere borden en glazen op zijn en je veel te lui bent om aan de afwas te beginnen? Hergebruiken! 

11. Pipi in de douche

Hoewel we zo hard hopen dat niemand het doet, leidt een volle blaas bij sommigen blijkbaar wel eens tot een extra straal in de douche. Bij een overvloed aan snottebellen kan er zelfs een derde bij. Santé! 

Meer
Lees meer...