’13 Reasons Why’ seizoen 3 staat nu op Netflix!

13 Reasons Why seizoen 3 Netflix
Netflix

13 Reasons Why is helemaal terug. Het derde seizoen van de reeks staat nu op Netflix. Schrap dit weekend dus maar alles van je agenda en plan een lange bingesessie in want het nieuwe seizoen belooft opnieuw razend spannend te worden.

We mogen 13 Reasons Why zeker al een van de populairste reeksen van de makelarij van Netflix noemen. Hoewel er heel wat kritiek kwam op het eerste seizoen, en dan vooral op één scène (die je nu niet meer kan bekijken), groeide de reeks uit tot een groot succes. En een groot succes vraagt natuurlijk om meerdere seizoenen. Want na het derde, komt er al zeker een vierde seizoen.

13 Reasons Why seizoen 3

Nadat we in het eerste seizoen op zoek gingen naar de motieven van de zelfmoord van Hannah Baker is er nu opnieuw iemand overleden. Deze keer weten we niet meteen wie de dader is, maar we weten wel al wie er het loodje heeft gelegd: Bryce Walker.

Nu heeft zowat iedereen in 13 Reasons Why wel een reden om de quarterback te vermoorden. Dat iedereen een verdachte is, werd al duidelijk uit de trailer voor het derde seizoen. Wie uiteindelijk de dader is, zal je zelf moeten ontdekken in de dertien afleveringen die het derde seizoen telt.

Onze top 50 met de beste reeksen op Netflix vind je hier.

Gesponsorde artikelen