‘365 Days’-ster Michele Morrone maakt debuut in India met rol in nieuwe muziekvideo

De Italiaanse acteur en zanger Michele Morrone, die we vooral goed kennen uit de veelbesproken erotische film 365 Days, is klaar om zijn debuut te maken in India. Hij doet dat naast de voormalige Miss Universe Sri Lanka en grote Bollywoodster Jacqueline Fernandez in de muziekvideo van een nieuw Indiaas nummer genaamd Mud Mud Ke.

De 31-jarige Michele Morrone is een Italiaanse acteur, model, zanger en modeontwerper die tot nu toe al te zien was in zowel Italiaanse als Poolse films. Maar hij kreeg pas internationale erkenning nadat de Poolse Fifty Shades of Grey-film 365 Days (oftewel 365 Dni) een wereldwijd fenomeen werd. De Netflixfilm gaat over een vrouw die gevangen wordt gehouden door een dominante maffiabaas en die haar één jaar geeft om verliefd op hem te worden. En volgens de streamingdienst zouden er dus nog twee sequels komen, waarvan de opnames van het eerste vervolg vorige zomer waren begonnen.

Muziek- en acteercarrière

Maar naast modelwerk en acteren kan Morrone ook goed zingen, want hij zong zelfs enkele nummers in voor de soundtrack van de erotische film zoals Hard For Me, Feel It en Watch Me Burn en Dark Room. Daarom is het dus niet al te verwonderlijk dat hij niet lang na het succes van de film, die in maart 2020 uitkwam, een contract wist binnen te slepen bij Universal Music Germany, in juni 2020.

Morrone is dus goed op weg naar een internationale acteercarrière, maar ook muziekcarrière, want nu zal hij dus proberen om India te veroveren. De Italiaanse hunk is namelijk gecast in de hoofdrol van een Indiase muziekvideo, waarin hij samen met de Sri Lankaase Bollywoodactrice Jacqueline Fernandez (36) te zien zal zijn. Zij verwierf haar bekendheid in India met de film Kick, naast Salman Khan.

India

De muziekvideo van het lied Mud Mud Ke is van het platenlabel Desi Music Factory en bevat muziek van Tony Kakkar, die ook zingt met Neha Kakkar. Mihir Gulati was de regisseur van dienst en de choreografie in de video is van Shakti Mohan. Het nummer is de eerste internationale samenwerking van het label.

Anshul Garg, de oprichter en CEO van Desi Music Factory, reageert: “Ik ben verheugd om de 365 Days-ster Michele Morrone te verwelkomen in de Indiase muziekscene met de song Mud Mud Ke. 2022 gaat over het verkennen van nieuwe gebieden die we al een lange tijd op het oog hadden. We hebben hitmachine Tony Kakkar en koningin van de muziek Neha Kakkar aan het hoofd en we hebben een van de heetste koppels als headliner van het nummer.”

Morrone en Fernandez

“Ik ben enthousiast om toe te treden tot de muziekscène in India”, zegt Morrone tegen Variety. Het is hartverwarmend om met zoveel liefde te worden ontvangen. Ik hou van uitdagingen en Mud Mud Ke vormde een uitdaging die me enthousiast maakte. Ik ben vereerd om samen te werken met Desi Music Factory. Ik dank de mensen van dit land voor het wachten op mijn Indiase debuut.”

“Wat een spannende tijd is dit voor de Indiase muziek”, reageert Jacqueline Fernandez, zijn tegenspeelster in de clip. “Ik ben dolblij met Michele’s Indiase debuut en ik weet zeker dat hij omarmd zal worden door het publiek. Het doet me denken aan hoe gastvrij India voor mij is geweest. Ik ben er zeker van dat Michele’s entree in India niet anders zal zijn. Ik dank de kijkers en luisteraars dat ze ons zoveel liefde hebben getoond en we hopen jullie allemaal een gedenkwaardig nummer te brengen”, klinkt het nog bij de Bollywoodster.

Een kleine teaser voor de muziekvideo komt al uit op 8 februari. Het nieuwe nummer en de volledige videoclip zullen we te zien én te horen krijgen op 12 februari. Als we de poster alvast bekijken, die sterke gelijkenissen vertoont met de poster van 365 Days, dan zullen we ons aan een sensuele clip mogen verwachten.

Meer
Lees meer...