Postuum album Juice WRLD verschijnt morgen met samenwerkingen met Justin Bieber, SUGA van BTS, Polo G en Trippie Redd

De Amerikaanse rapper Juice WRLD overleed op 8 december 2019 op 21-jarige leeftijd. Op het moment van zijn onverwachte overlijden was de jonge rapper nog druk bezig met nieuwe muziek. Enkele van die nummers waar hij toen aan werkte zullen we morgen te horen krijgen op het postume album ‘Fighting Demons’.

Morgen, op vrijdag 10 december 2021, verschijnt het vierde studioalbum van Juice WRLD. De rapper overleed in 2019, maar was toen nog aan het werken aan verschillende nieuwe nummers. Die krijgen we nu alsnog te horen.

‘Fighting Demons’

‘Fighting Demons’ is het vierde studioalbum van Juice WRLD en het tweede dat postuum verschijnt na ‘Legends Never Die’, dat vorig jaar uitkwam. Het album verschijnt morgen, op vrijdag 10 december 2021. Op dat moment is het precies 2 jaar en 2 dagen geleden dat de rapper overleed aan een onopzettelijke overdosis opioïden (sterke pijnstillers) tijdens een vlucht.

Fighting Demons bevat 18 nummers, waarvan drie gesproken boodschappen zijn. Twee daarvan zijn van Juice WRLD zelf, de derde is van Eminem. Op het album zullen ook drie samenwerkingen te vinden zijn. Het gaat daarbij om Wandered To LA met Justin Bieber (dat vorige week uitkwam), Feline met Polo G en Trippie Redd en Girl Of My Dreams met SUGA van BTS. Ook het nummer Already Dead, dat we in november al te horen kregen, is te vinden op het nieuwe album.

Dit is de volledige tracklist van ‘Fighting Demons’:

  1. Burn
  2. Already Dead
  3. You Wouldn’t Understand
  4. Wandered To LA (Ft. Justin Bieber)
  5. Eminem Speaks
  6. Rockstar In His Prime
  7. Doom
  8. Go Hard
  9. Juice Speaks
  10. Not Enough
  11. Feline (Ft. Polo G & Trippie Redd)
  12. Relocate
  13. Juice Speaks 2
  14. From My Window
  15. Until The Plug Comes Back Around
  16. Girl Of My Dreams (Ft. SUGA (BTS))
  17. Feel Alone
  18. My Life In A Nutshell

Beluister hier Wandered To LA (Ft. Justin Bieber):

Beluister hier Already Dead:

Meer
Lees meer...