‘The Circle’ seizoen 4 krijgt startdatum

Het realityprogramma The Circle van Netflix is al toe aan z’n vierde seizoen. Daarin zullen opnieuw een aantal deelnemers als zichzelf of onder een valse identiteit proberen om de populairste te worden. De reeks keert binnen een maand terug.

Netflix blijft uitpakken met realityreeksen. Na Too Hot To Handle, Love Is Blind en The Ultimatum is het volgende maand tijd voor het vierde seizoen van The Circle.

Woensdag 4 mei

The Circle komt binnenkort al terug voor het vierde seizoen. De eerste vier afleveringen van dat nieuwe seizoen zullen vanaf woensdag 4 mei te vinden zijn op Netflix. In de twee weken die daarop volgen, zullen er elke woensdag vier nieuwe afleveringen verschijnen. De finale van het seizoen zal beschikbaar zijn op woensdag 25 mei.

Volgens Netflix gaat het om “the spiciest season ever“. Met die woorden zijn wij alvast enorm benieuwd naar wat we mogen verwachten. In de vorige seizoenen maakten we zo al kennis met klonen en deelnemers die een willekeurig account toegewezen krijgen. Wat het vierde seizoen dus nog “spicier” zal maken, komen we wellicht vanaf 4 mei te weten.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van het vierde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...