‘Unsolved Mysteries: Volume 5’ krijgt officiële trailer

Amper twee maanden nadat Unsolved Mysteries: Volume 4 verscheen op Netflix, is het al tijd voor Volume 5. Daarin zal Netflix ons opnieuw kennis laten maken met een aantal onopgeloste zaken. Naar goede gewoonte gaat het daarbij niet enkel om moordzaken, maar ook mysterieuze verdwijningen en paranormale zaken die geen verklaring lijken te hebben.

In 2020 bracht Netflix de iconische reeks Unsolved Mysteries terug. Op woensdag 31 juli verscheen het vierde seizoen van de reeks en nu is het al tijd voor het vijfde seizoen. Dat seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen.

Unsolved Mysteries: Volume 5

Unsolved Mysteries keert in oktober al terug. De reeks, waarin onopgeloste zaken behandeld worden, is al toe aan z’n vijfde seizoen op Netflix. Daarin zal ingezoomd worden op nieuwe zaken. In de trailer krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

Zo zal er een aflevering gewijd zijn aan de vermeende neergestorte ufo in Roswell. Verder zal ook de moord op Kate Brown en Carnell Sledge behandeld worden. Zij werden neergeschoten toen ze op een bankje in het park zaten. Na vijf jaar is er nog steeds geen dader opgepakt. Een andere aflevering zal dan weer gaan over geesten. De laatste aflevering waarvan we al iets te zien krijgen, zal gaan over de verminking van koeien.

Vorig jaar kon een oude cold case al opgelost worden door Unsolved Mysteries. Het valt dus af te wachten of ook dit seizoen zal leiden tot antwoorden. De nieuwe afleveringen zullen vanaf woensdag 2 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het vijfde seizoen van Unsolved Mysteries verschijnt op woensdag 2 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...