Andrew Garfield en Florence Pugh filmden extra lange seksscène voor ‘We Live in Time’: “We hoorden de cut niet”

Andrew Garfield heeft een opmerkelijke anekdote verteld over de opnames van de film We Live in Time. Zo zou een seksscène met Florence Pugh wel heel stomend én extra lang zijn. “We zijn verder gegaan dan moest want we hadden de cut niet gehoord”.

De film We Live in Time met Andrew Garfield en Florence Pugh in de hoofdrollen verschijnt later deze week in de zalen in de Verenigde Staten. In een interview voor de podcast Happy Sad Confused vertelde Andrew Garfield over een ietwat uit de hand gelopen seksscène.

Extra lange seksscène

In de podcast vertelde de acteur over de opnames van een seksscène. “Het ging om de eerste take van een heel intieme en passionele seksscène”, vertelt Garfield. “Het ging om een closed set, wat betekent dat enkel Florence en ik in de kamer waren, samen met een cameraman, een lieve man genaamd Steward.”

“De scène was heel passioneel en we voerden de choreografie uit en we waren goed op dreef. We gingen ook iets verder dan gepland want we hadden de cut niet gehoord en het voelde allemaal heel veilig. Daarom dachten we: ‘Oké, we gaan gewoon over naar het volgende en het volgende en doen gewoon verder’.” Maar na een tijdje merkten de twee “op een telepathische manier op hetzelfde moment” dat het toch wat langer duurde dan gepland. “Ik keek op en ik zag Steward in de hoek staan, met de camera naast hem maar op de muur gericht.” De twee waren dus te hard in the moment om de cut te horen.

We Live in Time ging vorige maand in première tijdens het filmfestival in Toronto en zal later deze maand verschijnen in de filmzalen in de Verenigde Staten. Begin volgend jaar zal de film ook bij ons in de zalen te zien zijn.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor We Live in Time:

Meer
Lees meer...