‘We Live In Time’ met Florence Pugh en Andrew Garfield krijgt trailer

Het romantische drama We Live In Time heeft een eerste trailer gekregen. De film volgt het tienjarig liefdesverhaal van een koppel dat gespeeld wordt door het Oscar-genomineerde duo Andrew Garfield en Florence Pugh.

Met Florence Pugh en Andrew Garfield spelen twee van de populairste acteurs van het moment de hoofdrol in We Live In Time. Er wordt dan ook al heel lang uitgekeken naar dit liefdesdrama. De film wordt gemaakt door de Franse studio StudioCanal samen met SunnyMarch van Benedict Cumberbatch. Het gerenommeerde A24 heeft de internationale distributierechten. In de VS staat de release gepland voor 1 oktober, maar het is nog niet duidelijk wanneer de film bij ons te zien zal zijn.

Tien jaar

We Live In Time volgt het verhaal van Almut (Florence Pugh), een opkomende chef-kok, en Tobias (Andrew Garfield), een recent gescheiden man over tien jaar. Hun liefde begint als Almut Tobias omver rijdt met de auto. Niet veel later worden ze verliefd.

Daarna zie je in flitsen in hun leven samen passeren tijdens de komende tien jaar. Zo bouwen ze samen een huis en stichten ze een gezin met twee kinderen. Het noodlot slaat echter toe als Almut een pijnlijke diagnose krijgt. Vanaf dan staat er een einddatum op hun liefde, waarmee ze moeten leven en het beste zien te maken. Dat alles zorgt een mooi, maar tegelijk heel pijnlijk verhaal.

De film is van de hand van John Crowley (Brooklyn), terwijl het scenario geschreven is door Nick Payne (The Last Letter from Your Lover). Beiden hebben vooral ervaring in de theaterwereld, maar werken nu dus samen aan We Live In Time.

Bekijk hier de trailer van We Live In Time:

Meer
Lees meer...