Timothée Chalamet maakt indruk als Bob Dylan in nieuwe biopic ‘A Complete Unknown’: Bekijk nu de trailer

Er is een eerste volledige trailer van de langverwachte biopic A Complete Unknown over muziekicoon Bob Dylan. In die trailer zien we Timothée Chalamet in de hoofdrol in de film die gaat over een cruciaal keerpunt in de carrière van Bob Dylan.

Timothée Chalamet is al enkele jaren een vaste waarde in de filmwereld en lijkt nu opnieuw klaar om te schitteren in een bijzondere rol. Binnenkort speelt hij namelijk de hoofdrol in A Complete Unknown, een biografische film over het leven van Bob Dylan. De film, geregisseerd door James Mangold (Logan, Ford v Ferrari), focust op een bepalend moment in Dylans carrière: zijn overstap van akoestische naar elektrische gitaar in de jaren ’60.

Deze muzikale transformatie leidde destijds tot grote controverse onder fans en critici, vooral na zijn elektrische optreden op het Newport Folk Festival in 1965, dat in de film centraal zal staan. De nieuwe trailer biedt een glimp van deze periode vol onrust en artistieke vernieuwing. Het was een periode van veranderingen, druk en chaos in het leven van Bob Dylan, zowel privé als professioneel.

Timothée Chalamet

In eerder geloste teasers hoorden we Timothée Chalamet al zingen, maar nu is er dus eindelijk een volledige trailer van A Complete Unknown. Naast Chalamet zien we in de film ook enkele andere grote namen uit Hollywood. Monica Barbaro (Top Gun: Maverick), Elle Fanning (All the Bright Places), Edward Norton (American History X), Boyd Holbrook (Logan), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Norbert Leo Butz (Dan in Real Life) en Scoot McNairy (12 Years A Slave) maken deel uit van de sterrencast.

De film wordt in de Verenigde Staten uitgebracht op Kerstmis, maar Belgische fans moeten nog even wachten. De release bij ons staat gepland voor twee maanden later.

Bekijk hier de trailer van A Complete Unknown:

A Complete Unknown verschijnt op 19 februari 2025 in de cinema.

Meer
Lees meer...