Streamz komt met nieuwe serie ‘Oh, Otto’ over queerscene in Brussel

Streamz komt volgend jaar met een nieuwe serie Oh, Otto! over de bruisende queer scene in Brussel. De opnames van de reeks beginnen deze maand en een release staat in 2025 gepland. De hoofdrollen worden vertolkt door Jonathan Michiels, Jennifer Heylen, Gijs De Corte, Emilie De Roo en Flor Van Severen.

Streamingdienst Streamz investeert volop in fictie van eigen bodem. Nadat het eerder al de reeks Moresnet aankondigde, volgt nu al een volgend project. Het gaat om Oh, Otto! van regisseur Stijn Van Kerkhoven. Hij maakt daarmee zijn debuut en baseerde de reeks op zijn eigen ervaringen in Brussel. “Ik wil met deze serie tonen dat er nog veel queerverhalen te vertellen zijn”, klinkt het.

Oh, Otto!

In Oh, Otto! zien we hoe de 26-jarige Otto denkt zijn leven helemaal op orde te hebben. Maar wanneer zijn eerste lief Boris (Gijs De Corte) hem verlaat en zijn beste vriendin Lente (Jennifer Heylen) Brussel achter zich laat, blijft Otto met twijfels en vragen achter. Op zoek naar troost duikt hij in de kleurrijke Brusselse queerscene, waar hij zichzelf probeert te herontdekken. Met een eigen online alter, stort hij zich in nachtelijke avonturen, gaybars en kortstondige romances.

De cast bestaat uit opkomend talent zoals Jonathan Michiels (Hawa & Adam) die de hoofdrol van Otto vertolkt. Jennifer Heylen (Northern Lights) speelt Lente, Otto’s beste vriendin, en Gijs De Corte (Assisen) neemt de rol van Boris op zich. Ook Flor Van Severen (F** You Very, Very Much) en Emilie De Roo (Nonkels) maken deel uit van de cast.

Oh, Otto! zou in 2025 op Streamz verschijnen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de Streaming Insider.

Meer
Lees meer...