‘De Verhulstjes’ verwelkomt in eerste beelden seizoen 6 twee nieuwe gezichten

Dit najaar komt De Verhulstjes terug voor een zesde seizoen. Play4 heeft vandaag de eerste beelden van dat seizoen gelost. Daarin krijgen we al meteen twee nieuwe gezichten te zien.

Fans van De Verhulstjes konden de familie recent nog aan het werk zien in Komen Eten, maar binnenkort zal er ook een nieuw seizoen van de realityreeks verschijnen op Play4. Daarin zullen we naast Gert, Ellen, Viktor, Marie en Leo nog twee extra familieleden volgen. Die krijgen we al te zien in de eerste beelden voor het nieuwe seizoen.

Sarah en Joey

In het eerste fragment van het zesde seizoen van De Verhulstjes krijgen we twee nieuwe gezichten te zien. Het gaat om influencer Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, en hun schattige puppy Joey. Zij zullen dus ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van de realityreeks.

In de teaser zien we de vrouwen van de familie samen op een terrasje zitten met het hondje Joey. Die begint een kuil te graven, iets wat hij duidelijk niet mag doen. Baasje Sarah zegt dat hij dat niet mag doen, maar uiteindelijk beslist ze toch om hem een koekje te geven. “Zeg dat nu niet tegen Vik, want die wordt zot.” Vervolgens krijgen we ook al een voorsmaakje van de reactie van Viktor te zien.

Het zesde seizoen van De Verhulstjes zal dit najaar te zien zijn op Play4 en GoPlay. Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Bekijk hier de teaser voor het nieuwe seizoen van De Verhulstjes:

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes is dit najaar te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...