Concertfilm ‘Olivia Rodrigo: GUTS World Tour’ van Netflix krijgt trailer

Vanaf volgende week kan je op Netflix kijken naar de concertfilm van Olivia Rodrigo. Het gaat over een concert van haar tijdens haar ‘GUTS World Tour’. Deze film kreeg zojuist een eerste trailer.

Olivia Rodrigo werd eerst bekend door haar rol in High School Musical: The Musical: The Series, maar haar muziekcarrière volgde al snel met groot succes. In 2021 veroverde ze de hitlijsten met haar debuutalbum ‘SOUR’, en vorig jaar bracht ze haar tweede album ‘GUTS‘ uit. Ze is dus al enkele jaren een vaste waarde in de muziekwereld en haar succes lijkt alleen maar toe te nemen.

Net als bij haar eerste album, ging ze met ‘GUTS’ op wereldtournee, die begin dit jaar van start ging. In mei trad ze op in het Sportpaleis in Antwerpen. Voor wie dat gemist heeft, is er goed nieuws: dit concert verschijnt op dinsdag 29 oktober op Netflix.

GUTS World Tour

In Olivia Rodrigo: GUTS World Tour volgt Netflix haar tijdens een optreden in de Intuit Dome in Los Angeles. Hoewel de tour momenteel nog doorgaat in Australië, kunnen andere fans binnenkort het concert vanuit hun woonkamer beleven. “Ik ben zo blij dat ik dit met mijn fans kan delen”, zei de zangeres bij de aankondiging van de film. “Voor degenen die er niet bij konden zijn, nu hebben jullie de beste plaatsen!”

Bekijk hier de trailer van Olivia Rodrigo: GUTS World Tour:

Olivia Rodrigo: GUTS World Tour verschijnt op 29 oktober op Netflix. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de Streaming Insider.

Meer
Lees meer...