‘BEEF’ maakt cast seizoen 2 officieel bekend

Netflix heeft het tweede seizoen van de populaire reeks BEEF nu ook officieel aangekondigd. Daarbij maakt de streamingdienst ook meteen de hoofdrolspelers voor het tweede seizoen bekend. Het gaat deze keer om vier hoofdrolspelers, opgedeeld in twee koppels.

Wat al lang gedacht werd, is nu ook officieel bevestigd. BEEF krijgt een tweede seizoen. De reeks zal er daarin wel heel anders uitzien. Want de hoofdrollen zullen niet langer gespeeld worden door Steven Yeun en Ali Wong, maar wel door nieuwe acteurs. Zij zullen ook nieuwe rollen spelen.

BEEF seizoen 2

Eerder waren er geruchten dat de hoofdrollen in het tweede seizoen gespeeld zouden worden door Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Brokeback Mountain), Anne Hathaway (The Princess Diaries, One Day), Charles Melton (May December, Warfare) en Cailee Spaeny (Priscilla, Civil War). Die twee laatste werden nu ook bevestigd, maar de eerste twee werden vervangen door twee nieuwe – maar daardoor niet minder indrukwekkende – namen. Het gaat namelijk om Oscar Isaac (Dune, Ex Machina) en Carey Mulligan (Promising Young Woman, Maestro).

In de korte inhoud komen we al iets meer te weten over wat we van het tweede seizoen mogen verwachten. “Een jong koppel is getuige van een verontrustende ruzie tussen hun baas en zijn vrouw. Daardoor komen ze terecht in een schaakspel vol gunsten en dwang in de elitaire wereld van een countryclub en de eigenaar ervan, een Koreaanse miljardair.” We kunnen er dus van uitgaan dat het jonge koppel gespeeld zal worden door Charles Melton en Cailee Spaeny en dat Oscar Isaac en Carey Mulligan het rijke koppel zullen spelen.

Het tweede seizoen van BEEF zal bestaan uit acht afleveringen van ongeveer 30 minuten. Het zal dus gaan om twee afleveringen minder dan in het eerste seizoen. Lee Sung-jin zal opnieuw de regie voor z’n rekening nemen en ook het productiehuis A24 weer van de partij. Steven Yeun en Ali Wong, de hoofdrolspelers uit het eerste seizoen, zullen nog steeds betrokken zijn bij de reeks als executive producers. Het eerste seizoen viel uitgebreid in de prijzen met onder andere acht Emmy Awards, vier Critics Choice Awards en drie Golden Globe Awards.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het eerste seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...