Tom Holland bevestigt dat productie van ‘Spider-Man 4’ volgende zomer begint


In het kort

  • De productie van Spider-Man 4 staat gepland om volgende zomer te beginnen.
  • Tom Holland toonde zich enthousiast over het project en stond te popelen om te beginnen.
  • Het script voor Spider-Man 4 moet nog verder worden verfijnd, maar heeft Holland enthousiast gemaakt.

Tom Holland deelde opwindend nieuws over zijn toekomst als Spider-Man tijdens een optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon. Hij uitte zijn enthousiasme voor het project, hij zei te popelen om aan de slag te gaan. “Volgende zomer beginnen we met filmen. Alles staat klaar om aan de slag te gaan – we zijn er bijna”, vertelde hij aan Fallon.

Samenwerking met Tobey Maguire en Andrew Garfield

Hij haalde ook herinneringen op aan zijn vorige Spider-Man-film, No Way Home, waar hij het scherm deelde met mede-Spideys Tobey Maguire en Andrew Garfield. Holland gaf toe dat het een grote uitdaging was om dit geheim te houden voor Fallon toen hij eerder te gast was, maar dat het uiteindelijk de moeite waard was gezien de positieve ontvangst van de film.

Holland beschreef het werken met Maguire en Garfield als een onvergetelijke ervaring, waarbij hij hun discrete aankomst op de set benadrukte en het vergeleek met een scène uit Star Wars. Hij benadrukte dat ze tijdens het filmen hun mond hielden om de verrassing voor de fans te beschermen.

Het script vordert

Holland besprak zijn betrokkenheid bij Spider-Man 4 ook elders. Tijdens een optreden op de podcast Rich Roll onthulde hij dat hij een concept van het script had gelezen met zijn vriendin en tegenspeelster Zendaya. Hoewel hij erkende dat het script verder verfijnd moet worden, prees hij de vooruitgang van de schrijvers. Hij deelde ook zijn persoonlijke reactie op het script en zei dat hij bijzonder enthousiast werd toen hij de tekst samen met Zendaya doornam.

In september kwam het nieuws naar buiten dat Destin Daniel Cretton, bekend van de regie van de Marvel-film Shang-Chi, in gesprek was om Spider-Man 4 te regisseren. De vorige drie films in de franchise werden allemaal geregisseerd door Jon Watts.

Meer
Lees meer...