Aaron Taylor-Johnson reageert voor het eerst op James Bond-geruchten

Aaron Taylor-Johnson is al enige tijd de topfavoriet om Daniel Craig op te volgen als nieuwe James Bond. En nu heeft de 32-jarige acteur voor het eerst gereageerd op die geruchten.

Voor No Time To Die kroop Daniel Craig voor de vijfde, maar meteen ook allerlaatste keer in de huid van James Bond. Dat wil zeggen dat de franchise na 20 jaar opnieuw op zoek moet naar een opvolger. Het is ondertussen al zo’n anderhalf jaar geleden dat No Time To Die in de cinema te zien was en de afgelopen tijd passeerden heel wat namen de revue als nieuwe James Bond.

Vorige week kwam er echter een bericht dat producers Barbara Broccoli en haar halfbroer Michael G. Wilson een beslissing hadden genomen. In de komende weken zou EON Productions de nieuwe James Bond officieel voorstellen.

Aaron Taylor-Johnson

Volgens eerdere geruchten lijkt dat dus Aaron Taylor-Johnson te worden. De naam van de 32-jarige Brit dook eind november een eerste keer op als mogelijke nieuwe James Bond. Iets later raakte bekend dat Taylor-Johnson de iconische openingsscène, waarin 007 de loop van zijn geweer op de camera richt, al had opgenomen. Daarbij zou hij telkens veel indruk hebben gemaakt op Broccoli en Wilson.

Nu heeft Aaron Taylor-Johnson in een interview met Vanity Fair voor het eerst gereageerd op die vele geruchten. “Het is flatterend. Het kan ervoor zorgen dat er iets heel positiefs over jou wordt geschreven, maar het kan ook iets heel negatiefs doen circuleren. Je wilt gewoon je weg blijven volgen en met je voeten op de grond blijven, omringd door mensen van wie je houdt en die van jou houden. Op het moment dat je begint te geloven wat mensen over je zeggen, you’ve lost your f*cking mind“, zei hij daar oppervlakkig.

Meer
Lees meer...