‘Nieuwe James Bond is gekozen; aankondiging volgt heel binnenkort’

De bekendmaking van de nieuwe James Bond komt er binnenkort aan. Volgens insiders zou de beslissing over de opvolger van Daniel Craig namelijk genomen zijn. Een van de komende weken zou er een officiële aankondiging volgen.

Voor No Time To Die kroop Daniel Craig voor de vijfde, maar meteen ook allerlaatste keer in de huid van James Bond. Dat wil zeggen dat de franchise na 20 jaar opnieuw op zoek moet naar een opvolger. Het is ondertussen al zo’n anderhalf jaar geleden dat No Time To Die in de cinema te zien was en de afgelopen tijd passeerden heel wat namen de revue als nieuwe James Bond.

Maar volgens de Britse krant The Daily Express zouden producers Barbara Broccoli en haar halfbroer Michael G. Wilson nu dus eindelijk een opvolger van Daniel Craig gekozen hebben. Zij vernamen van insiders dat EON Productions, het bedrijf van Broccoli en Wilson dat de rechter heeft op de franchise en de uiteindelijke beslissing neemt, een van de komende weken een aankondiging zal doen.

Aaron Taylor-Johnson

Wie de nieuwe acteur is die de komende jaren James Bond mag spelen, is voorlopig nog niet bekend. De afgelopen maanden is er wel een absolute topfavoriet naar voren getreden. Het gaat om de 32-jarige Aaron Taylor-Johnson. Hij is vooral bekend van de Kick-Ass-films uit 2010 en 2013, waarin hij de hoofdrol speelde. Zijn grote doorbraak kwam er echter een jaar eerder in de vaak geprezen Nowhere Boy, een biopic van John Lennon. Daarnaast kan je hem ook kennen als Pietro Maximoff uit Captain America: The Winter Solder en Avengers: Age of Ultran. Recent was Taylor-Johnson ook te zien in TenetThe King’s Man en Bullet Train. De Britse acteur zou volgens geruchten zelfs al de bekende openingsscène van James Bond hebben opgenomen als proef.

Meer
Lees meer...