Britse pers meent te weten wie nieuwe James Bond wordt

Er is een verrassende nieuwe kanshebber naar voren geschoven om de nieuwe James Bond te worden. De Britse krant The Sun meent namelijk te weten dat de 32-jarige Britse acteur Aaron Taylor-Johnson favoriet is voor deze iconische rol.

Regé-Jean Page, Tom Hardy, James Norton, Sam Heughan, Henry Cavill, Jamie Dornan, Tom Hiddleston, Idris Elba, Richard Madden, Michael Fassbender, Cillian Murphy, Kit Harrington, Jonathan Bailey … Er zijn het voorbije jaar al heel wat grote namen gepasseerd als mogelijk nieuwe James Bond. Producers Barbara Broccoli en haar halfbroer Michael G. Wilson moeten namelijk op zoek naar een opvolger voor Daniel Craig. Die nam recent afscheid met het zwaar gesmaakte No Time To Die.

De afgelopen maanden lieten Broccoli en Wilson meermaals verstaan dat ze nog niet begonnen waren met de casting. Ze wilden namelijk de franchise “heruitvinden” en beslissen welke richting ze ermee uit willen. Pas daarna zou gezocht worden naar de geschikte acteur om die rol in te vullen.

Screentests

Maar volgens The Sun zijn er nu toch geheime screentests bezig zijn. En daarbij zou onder andere Aaron Taylor-Johnson gevraagd zijn en indruk gemaakt hebben. “Aaron deed in september een screentest om de volgende Bond te worden en de producers en Barbara hielden van hem. Hij is nu een van de koplopers”, klinkt het bij een insider.

De 32-jarige Aaron Taylor-Johnson is vooral bekend van de Kick-Ass-films, waarin hij de hoofdrol speelde. Daarnaast kan je hem ook kennen als Pietro Maximoff uit Captain America: The Winter Solder en Avengers: Age of Ultran. Recent was Taylor-Johnson ook te zien in Tenet, The King’s Man en Bullet Train.

Jonge dertiger

Hoewel er nog geen bevestiging is van de kant van EON Productions, die de uiteindelijke beslissing nemen, valt Aaron Taylor-Johnson binnen de criteria waarnaar gezocht wordt. De producers lieten recent namelijk nog verstaan dat er gezocht wordt naar een jonge dertiger omdat James Bond spelen, gaat over een commitment van 10 à 12 jaar.

Meer
Lees meer...